Понеделник, 20 Юни 2011 20:58

Електрическо мото-рали стартира на Силвърстоун

От
Това е Джени, топ-ездачката на Team Agni

Европейската част от TTXGP сезон за състезателни електрически мотоциклети, стартира вчера на Силвърстоун и осмата поредна електро-инициатива, бе официално обявена.

Конкуренцията е доста ожесточена: миналогодишният шампион на Великобритания - Team Agni, изправен срещу новодошлите Team Berix от Швеция и Team Prozza от Япония, както и световни шампиони от миналата година, Munch Racing, с Матиас Химелман - здраво хванал кормилото на нов мотор.

Разполагането на нов хардуер от ARC EV Racing, вече даде задоволителни резултати, при няколкото пробни обиколки. TTXGP Euro 2010-шампионите, CRP Racing представят два от моторите си с 'италиански привкус', запазили са сръчния и умел Алесандро Бранетти като 'ездач'.

Липсващи от действието са екипът от Китай - Zhongshen, които се очаква да участват по-късно през сезона, както и Пийт Уорд от Electric Hussar, който в момента изпълнява националния си дълг в Афганистан. Желаем на всички състезатели късмет и безопасно състезание. Нека най-добрия...се докаже.Wink

[Източник: TTXGP]



Прочетено 6114 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 13:25
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.