Няма грешка – това е Citroen Bolt

Електромобили

В този блог: В Tiwtter се появи снимка на Chevy Bolt брандиран като Citroen. 

Много бързо (и изненадващо за нас) след като Peugeot/Citroen закупи Opel от GM, виждаме електро версия на Chevy Bolt/Opel Ampera-e с емблема на Citroen...

След като стана ясно, че Opel Ampera-e ще го бъде въпреки че Opel вече не е част от GM, е много любопитно да видим модела във френски вариант.

Джей Рейми от Autoweek е пуснал снимката в Twitter с думите "Този нов Citroen ми напомня нещо... много американско и много електрическо".

Това е всичко, няма някаква информация за снимката, от която се вижда, че колата е регистрирана в Ню Йорк и е 100-процентов Chevrolet Volt с емблема на Citroen. Може и да не се казва точно Citroen Bolt, но временно не пречи да го наричаме така.

Най-вероятно е тестова кола, хем че какво има да му тестват като вече е тестван достатъчно. Очевидно са решили да не го крият и щом има Citroen вероятността да го пуснат като Peugeot е много голяма.

Логично е да мислим, че няма да има промени по задвижването или батерията и очакваме системата да е абсолютно същата като на Chevy Bolt.

Много интересна снимка, любопитно е как ще се развият нещата с PSA версии на Bolt и ако такива се появят ще очакваме да бъдат реализирани и в България.

От: Automobile Propre


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

В такива моменти се чудя дали да не сложа една емблема на Тесла на Приуса и аз да "произведа новина"

petko_voyvoda petko_voyvoda
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения