#VsichkoTok приключения из България – нови зареждачки във Вършец, Габрово и Созопол

Електромобили

В този блог: Есенно се раздвижваме из България и монтираме зарядни станции от единия до другия край.

Нова порция eCars зареждачки са в мрежата – на хубави места, при готини хора и за всички да зареждат...

Върви работата, развива ни се мрежата от зарядни станции за електрички в България. На всички мрежата. Ние монтираме, вие използвате. И други монтират. Все повече.

И все повечето нарастна с още три. Точно се прибира монтажният ни екип от голяма обиколка – 1172 км, три нови монтирани станции и още няколко маршрута в полза на електрическите коли в България.

Стартирахме от Вършец, където пристигаме рано сутрин в хотел Съни Гардънс. Кафенце, закуска и се хващаме за кабелите. Опа, за кабелите, да :). Наредихме системата с една АЯ зареждачка да дава до 22 кВт мощност и сега работата там е опечена – може да мръднеш спокойно натам с електричка и да си заредиш. От София специално е към 100 км, пък от други места вече всеки може да си сметне. Ето и линк към хотела и станцията във ВсичкоТок.

zarqdna-stancia-ecars-varshetz-vsichkotok

Оттам се пускаме към Габрово и се почва. Мъгла, мъгла, мъгла, мордорски пейзаж. В приключения се видяхме, на места с 30 сме карали, ама такива са хавите с мъглите в тоя сезон. Четири часа ни взе да стигнем до точка номер 2 по маршрута, но пък отиваме при приятели и сме си караме с настроение.

Стигаме до хотел Балканци и малко като в полумрак подкарахме монтажа, хем че не ни е за пръв път и мястото много готино та няма грижи. Сега си имат там хората една бяла лястовица пред кътчето и като се нагласиш да идеш и дотам вече може с електричка да се пуснеш.

zarqdna-stancia-ecars-gabrovo-vsichkotok

Обядът направо си отиде към вечерно време, мохабет с приятелите, разцъкахме електромобилни теми, запалени те, интересуват се, пък и на нас ни гот, че хората задават все по-конкретни въпроси за електричките. Вижда се, че ги дърпа това, да са в крак с нещата.

После пак скачаме във возилото и айде към Търново. Вечерно супер готини гледки от апартамента към паметника на Асеновци, раздумки за преживелиците от деня и нареждане на програмата за следващия.

На сутринта сме по посещения. Нали първо трябва да идем на гости, да покажем, да обясним и да палнем е-искрата. Интересът е голям, хората много се кефят, интересуват се от електрическата мобилност, как да влязат в движението и да привлекат други. Добре става, посяваме семето и ето колко бързо изкласява – и трите новомонтирани зареждачки са плод на предишни обиколки и срещи.

От Търново, айде към морето. Ама южната част, та се пускаме през прохода на Репубкликата. ВсичкоТок, нямаше някакви драми по пътя, доста спокойно като за петък. И ранен следобед сме вече на Морска Вила в Созопол.

Малки закачки там с монтажа, ама вързахме всичко шест и си лепна зареждачката в двора супер. И една домашна ракийца от смокинята в двора по бабина рецепта като ни връчиха... Кеф. Тук е в офиса някой път да ударим по една глътка за сгрявка, че зимата иде.

На морето и там голям интерес, та навъртяхме срещи по разни места. Има много възможности там за сезона за електрички и все повече хотели и други всякакви места ще се обурудват със зареждачки.

Това е историята на този пореден eCars и #VsichkoTok пътепис. Новите зареждачки влизат в локатора, а ние редим разписания за още и още монтажи, да има пинове на картата из цяла България. А после и в други държави.

---------------------------------

Междувременно, за да си вземеш зареждачка (и кабели) за твоето местенце виж онлайн магазина на eCars.

За оглед и всичките му работи нататък можеш да ни намериш на:

+359 894 354 464 и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Ще спретнеш кафенце и действаме :).


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари