Mahindra пуска електрическия Reva e20 на пазара в Европа

Електромобили
В този блог: През 2015 г. Reva e20 идва в Европа след по-слаби от очакваното продажби у дома.

До края на лято 2015 индийската компания Mahindra & Mahindra Limited смята да продава Reva e20 в Европа, в опит да получи дял от добре развиващия се в последните няколко години пазар на електромобили...

Mahindra влезе в електромобилния бизнес през 2010 г. след като купи Reva Electric Car Company – индийско-американско сдружение основано през 1994 г. През 2013 г., Mahindra Reva беше обявена (заедно с Tesla Motors) за една от най-новаторските компании на годината от Fast Company Magazine. Продажбите на e20 в Индия обаче не оправдават очакванията, с под 1,000 годишно.

Reva e20 далеч не е скъп, но в Индия конкуренцията и възможностите са такива, че дават предимство на два пъти по-евтини модели като тези на Marutti. Mahindra предлага електромобилни технологии в 24-те страни и в добавка таргетира островни нации, където разстоянията за шофиране са по-малки.

В Европа e20 би постигнал вероятен успех благодарение на по-ниската си цена от други електромобили. Конкуренцията с далеч по-известните Renault, Nissan, VW и други ще е трудна, но e20 ще компенсира по-малкия си пробег и неизвестност точно с по-атрактивна цена. Когато разберем каква ще е тя, ще има нов блог по темата "Reva e20 в Европа." 

От: ibtimes

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари