Sidebar

18
Пон, Юни
1 Нови блога
×
Привет от форума на eCars.bg

Някои хора харесват, други все още не разбират, а трети не си падат по електромобилите. Теб какви електромобилни теми те вълнуват? Имаш ли вече електромобил, планираш ли да си купиш скоро, какъв точно търсиш? Вероятно ще намериш отговори във форума или пък можеш да помогнеш на някой съмишленик да открие такива. Айде, приятно ;)

× Място за всякакви Renault Fluence Z.E. теми, коментари и мнения.

Reno Fluence

Преди 4 години 7 месеца #520 от p.petrof
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Имах удоволствието да направя тест на Флуан са . Няма да повтарям всички суперлативи, които ми дойдоха на акъла по време на теста. Реших ,че мога да си я купя . В Европа се предлагат демо коли на по 6 - 7 хил килонетра за по 11 -15 хил евро. Оказа се че проблема е в батериите. Немогат да се купят с автомобила а се предлагат само под наем. Във форума прочетох , че за туизо има оферта и с батерията. Някой знае ли нещо повече?

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 години 7 месеца #521 от mumojem
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Привет и дано скоро да се сдобиеш с електро Fluence :cheer:

Първите Twizy бройки ги предлагат заедно с батерията у нас, защото не е изчистен още въпроса с отделния наем на батерията – компанията, отдаваща я под наем, която има договор с Рено за целта, няма представителство в България.

В един момент вероятно ще минат и в България на отделния наем на батерията.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 8 месеца 4 седмици #3480 от stealthhack
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Здравейте, искам да питам мотора на Флуенса и на първата генерация на Zoe дали може да са взаимнозаменяеми, впредвид че са от Continental производство и са идентични външно. Същия въпрос имам и за инвертора.
Благодаря предварително.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Създадено с Kunena форум