Sidebar

19
Пет, Окт
1 Нови блога
×
Привет от форума на eCars.bg

Някои хора харесват, други все още не разбират, а трети не си падат по електромобилите. Теб какви електромобилни теми те вълнуват? Имаш ли вече електромобил, планираш ли да си купиш скоро, какъв точно търсиш? Вероятно ще намериш отговори във форума или пък можеш да помогнеш на някой съмишленик да открие такива. Айде, приятно ;)

× Място за всякакви Renault Twizy теми, коментари и мнения.

Първият ми проблем с Туизи

Преди 4 години 1 месец #1495 от mumojem
Първият ми проблем с Туизи е пусната от mumojem
Вчера а да тръгна привечер и прас, нямам къси. Беше все още светло, та свърших набързо работа и като се прибрах огледах, но нищо на пръв поглед.

За почти 20 години шофиране никога не ми се е случвало едновременно да ми изгорят късите и на двете крушки, но днес купих 2, но се оказа, че проблемът не е в тях.

Прегледах бушончетата, всичко ОК. Гледам по форумите, има такъв проблем с Рено Клио, а на Туизи някои от частите са от Клио.
При клиото обаче проблемът често е в разхлабено реле, а при мен такова разхлабване няма. Другият потенциален виновник е лостчето за фаровете, което в понеделник ще ида в Омникар дда го сменят, след като Юли (управителят на салона в Младост) като чудесен приятел каза, че ще направят, защото това ще да е проблемната част. Колата си е в гаранция естествено и като се установи точно какво е ще пиша.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 години 1 месец #1500 от mumojem
Отговор от mumojem по тема Първият ми проблем с Туизи
Мръднах до Омникар, смениха ключа, но това не оправи нещата. Монтираха моя обратно и накрая една последна проверка на предпазителчетата, след като нищо друго не остана и се оказа, че е гръмнало това за превключване между къси и дълги. Така че просто едно малко 10А бушонче - сега всичко е наред.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 години 1 месец #1501 от firesword
Отговор от firesword по тема Първият ми проблем с Туизи
Не разбрах как така се оказало 10А бушонче, пък по-горе пишеш, че си ги прегледал? :)

Ако те хване тока, хвани го и ти :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Създадено с Kunena форум