Sidebar

10
Пон, Дек
2 Нови блога
× Място за всякакви Renault Twizy теми, коментари и мнения.

Първият ми проблем с Туизи

Преди 4 години 2 месеца #1495 от mumojem
Първият ми проблем с Туизи е пусната от mumojem
Вчера а да тръгна привечер и прас, нямам къси. Беше все още светло, та свърших набързо работа и като се прибрах огледах, но нищо на пръв поглед.

За почти 20 години шофиране никога не ми се е случвало едновременно да ми изгорят късите и на двете крушки, но днес купих 2, но се оказа, че проблемът не е в тях.

Прегледах бушончетата, всичко ОК. Гледам по форумите, има такъв проблем с Рено Клио, а на Туизи някои от частите са от Клио.
При клиото обаче проблемът често е в разхлабено реле, а при мен такова разхлабване няма. Другият потенциален виновник е лостчето за фаровете, което в понеделник ще ида в Омникар дда го сменят, след като Юли (управителят на салона в Младост) като чудесен приятел каза, че ще направят, защото това ще да е проблемната част. Колата си е в гаранция естествено и като се установи точно какво е ще пиша.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 години 2 месеца #1500 от mumojem
Отговор от mumojem по тема Първият ми проблем с Туизи
Мръднах до Омникар, смениха ключа, но това не оправи нещата. Монтираха моя обратно и накрая една последна проверка на предпазителчетата, след като нищо друго не остана и се оказа, че е гръмнало това за превключване между къси и дълги. Така че просто едно малко 10А бушонче - сега всичко е наред.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 години 2 месеца #1501 от firesword
Отговор от firesword по тема Първият ми проблем с Туизи
Не разбрах как така се оказало 10А бушонче, пък по-горе пишеш, че си ги прегледал? :)

Ако те хване тока, хвани го и ти :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Създадено с Kunena форум