Sidebar

21
Нед, Окт
2 Нови блога
×
Привет от форума на eCars.bg

Някои хора харесват, други все още не разбират, а трети не си падат по електромобилите. Теб какви електромобилни теми те вълнуват? Имаш ли вече електромобил, планираш ли да си купиш скоро, какъв точно търсиш? Вероятно ще намериш отговори във форума или пък можеш да помогнеш на някой съмишленик да открие такива. Айде, приятно ;)

× За 'по-обемните' електрически превозни средства, с които (се) возим (по) повече наведнъж.

Tesla Model X

Преди 4 години 7 месеца - Преди 4 години 7 месеца #769 от nio
Tesla Model X е пусната от nio
Днес видях видео на серийната версия на Модел Х. Не е прототип, седалките са подобни на модел С, задните в багажника са по-високо разположени и по-малки от прототипа, има нормални огледала и серийни гуми. Вратите са с уплътнители от черна гума, имат обикновени ключалки. Бутоните отвътре на вратите са като на модел С, от Мерцедес. Всичко говори за сериен автомобил.
Вижте сами.Явна сме все по близо до серийно производство. Ще спазят сроковете според мен. Или поне ми се иска да не се повтори историята с модел С. Отлагаха два пъти старта на продажбите :(
Сега да обявят и цени и току виж вместо S сме поръчали Х. :sick:

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 години 7 месеца #772 от Riko
Отговор от Riko по тема Tesla Model X
По добър е от МОДЕЛ S. Tретият ред седалки е истински. Единственият недостатък е нископрофилните гуми (режат се от дупките по нашите пътища).

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Създадено с Kunena форум