Allego подобрява бързите си зарядни станции след критика от ползватели

Електромобили

Конструктивната и уместна критика е нещо хубаво и нужно, от което лека полека се получават желаните от всички резулати под формата на по-добри, устойчиви и надеждни продукти.

Технологиите за зареждане на електрически превозни средства се подобряват с всеки изминал ден и за това несъмнено допринася обратната връзка и ангажирането на потребителите.

В последно време DC зарядните станции с висока мощност на операторската компания Allego бяха обект на редица критики от страна на ползватели и в резултат на това компанията стартира процес за подобряване на устройствата и услугите, които предлага.

На първа писта ще бъдат подменени дисплеите на HPC (High Power) зареждачките от първо поколение, след като доста хора се оплакаха от лоша видимост на слънчева светлина.

Освен това ще има и подмяна на някои хардуерни компоненти за подобряване на стабилността и продължителността на работа на зарядните станции. Има и актуализация на софтуера, чиято цел е да подобри свързаността и оперативната съвместимост с нарастващия брой различни модели електромобили и батерии.

Програмата за надграждане на Allego стартира от Германия и обхваща три държави, в които има общо 48 HPC зареждачки.

Когато си от пионерите в определена сфера подобни моменти са неизбежни, но натрупаният за последните две години опит и обратната връзка от клиенти безспорно ще спомогнат за значително подобряване на устройствата и услугите още в рамките на тази година.

Allego предварително поднася извинения на своите клиенти за потенциално причинено неудобство свързано със зареждането, докато трае процесът на подобрение на HPC колонките.

На официалният на компанията може да се следи прогреса на ъпгрейд на специална страница, на която ще се публикува информация за всички точки на зареждане, които са с обновени станции.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари