Sidebar

28
Чет, Мар
× Място за всякакви Tesla Model S теми, коментари и мнения.

Tesla Model S 75 D и други електромобили под наем

Преди 4 години 9 месеца - Преди 4 години 9 месеца #5611 от TOPRENTACAR
Български национален оператор за коли под наем Top Rent A Car наред с широкия асортимент от стандартни автомобили в най-търсените сегменти, предлага още хибриди и електромобили- Toyota Yaris Hybrid, Renault Twizy и Tesla Model S75 D под наем.
Към момента резервациите за алтернативни превозни средства са с дял около 10 % от общия брой и тъй като бихме искали да насърчим наемането на тези автомобили, предлагаме на членовете на форума следните отстъпки:

Отстъпка 15 % от цена на наем на Tesla Model S 75 D
Отстъпка 20 % от цена на наем на електрическо Renault Twizy
Отстъпка 15 % от цена на наем на Toyota Yaris Hybrid

За стандартни цени и актуални наличности посетете нашия уебсайт:TOPRENTACAR.BG.
За по-голямо удобство се запознайте предварително и с Условията за наемане от Top Rent A Car.

*Отстъпката за потребители на форума eCars не може да се комбинира с отстъпката в програма MyTop“, онлайн отстъпки и промоционален код в нашия уебсайт.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 години 2 месеца #5898 от Ddimitrov
Здравейте,
От известно време обмислям покупката на Тесла и бих искал да тествам автомобила за някой уикенд. Каква е цената и от къде трябва да бъде взет автомобила?

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 години 2 месеца #5899 от mumojem
Здрасти, звънни в Топ Рент а кар - те имат 75 за тестове точно. Цената не зная, ще ти кажат. Като звъннеш кажи да те свържат с Илия за Tesla Model S.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 години 2 месеца #5900 от TOPRENTACAR
Здравейтe Ddimitrov,

Електромобил Tesla Model S 75 D се предлага под наем за минимум 2 дни, което съвпада точно с Вашето запитване за един уикенд. От Юли месец влязоха в сила нови, по-изгодни цени за автомобила, като за Вашето 2-дневно запитване и с отстъпката като потребител на форума eCars, цената ще бъде 144.50 евро на ден. Пълен ценоразпис е наличен в страницата на Tesla Model S 75 D в предходния ни пост.

Местодомуването на Tesla Model S 75 D обикновено е в град София, като можете да я вземете от нашите офиси на Летище - Терминал 1 и Терминал 2. Чрез предварителна резервация може да бъде получена и в някой от другите ни офиси. Колегите на място правят подробен инструктаж за управление и зареждане на автомобила.
За резервация за конкретни дати можете да използвате сайта или да нашия национален телефон: 0890 170 170, без да е необходимо да търсите конкретен служител на компанията.

Надяваме се да Ви видим скоро като наш клиент и да Ви помогнем в решението за покупка!

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.