Sidebar

26
Пет, Апр
× Мда, не всичко е електромобили. Ако не намираш подходяща категория за темата, която искаш да пуснеш, току що я намери :)

Сервизи, купуване и други съвети

Преди 1 година 1 месец #6580 от pas_mas
Привет на цялата група и благодаря предварително на времето отделено на всеки дето отговори.
Открих съвсем скоро групата/форума/страницата, но се интересувам от доста дълго време (г/д 2014) от електромибилите и мечтая да стигна да притежавам един в някои момент.
Тъй като финансите са все още главният проблем обмислям покупка на plug-in hybrid и се заглеждам в vovlo v60 d6 или евентуално chevy volt/opel ampera. (да знам че са много различни коли и като класа и като технология и всичко почти по тях, но ценово се намират доста близо, са от най евтините хибрите с възможност за шофиране само на ток на приемливо растояние, т.н.)

Въпросите ми са главно в отношение на подръшка. Ясно е че механичните части се оправят почти на всякъде но електро проблемите бих искал да знам някои сервизи предварително, и даже да се съветвам с тях преди покупка. Особено в случая на волвото дето е по рядък вариант...
Така че препоръчайте ми сервизи, в раиона на София. (най вероятно това е обсъждано много, но не съм го намерил още в страницата. линк към дискусията също помага)

Второ, мисля че съм разгледал всеки един автомобил за които мога да се сетя със няква степен на електрифицираност, но ако мислите че имате да добавите идея/предложение, също е добре дошло. :)

Последно всеки вид съвети за преди покупката дето имате, също споделете.

Хубав ден на всички

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 10 месеца 4 седмици #6601 от dolona
Отговор от dolona по тема Сервизи, купуване и други съвети

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.