Историята на един 7-годишен български труд

Събития

В този блог: Стартирахме през 2010 г., сега скалираме производството си и остава да разперим криле.

ОК, това го нагодихме към 'Start. Scale. Spread your wings' мотото на асамблеята за малки и средни предприятия (SME Assembly), чиято кулминация за годината е по време на European SME Week в естонската столица Талин от 22 до 24 ноември. Там сме и ние...

За какво става дума

Координирана от Европейската Комисия, European SME Week се организира всяка есен заедно с SME Assembly и European Enterprise Promotion Awards Ceremony. Участието става само с покана от Европейската Комисия и на нас се падна честта да представяме България. Признателни сме за поканата, подготвили сме се усърдно и политаме към Талин да споделим своя опит и ентусиазъм с цяла Европа.

Кога и как

На 22 ноември, 28 предприемачи от всички страни в ЕС представят своите идеи за промяна на света към по-добро. Накрая, 10 топ идеи ще се състезават на полуфиналите.

От изхвърлянето на храна, през използване на новаторски технологии за диагноза на здравни проблеми, лекарства за настинки и резистентност към антибиотици, до интелигентни начини за използване на възобновяема енергия и намаляване на вредните емисии с електрическа мобилност, предприемачи като нас представят своите решения на глобални предизвикателства.

В шестата поредна година на SME Assembly, програмата включва 11-та European Enterprise Promotion Awards церемония, ключови обръщения от известни политици, интерактивни сесии, практически класове и работилници, експо за промотиране на стартъпи и тяхното скалиране.

Какво представяме

Ясно е, че електромобилите не горят нищо в движение, не цапат и т.н. Историята ни обаче е толкова пъстра, че се измерва с много повече от това послание. С вече хиляди блогове, падания, надигания, предизвикателства, борби и лични истории, ще го кажем съвсем кратко – ние предлагаме не просто нещо от електрическата мобилност, ние създаваме преживявания. От ежедневните истории в блога и форума, през производството на зарядни станции и разгръщането на мрежа, до мобилното приложение със заигравки и видео преживелиците – правим електрическата мобилност лесно разбираема, желана и достъпна. Това е нашата мисия и това е мотото на всеобхватния е-мобилен проект, който представяме в 28 слайда в Талин. 

Ето ключовите неща отново:

 • Блог и форум за електрическа мобилност и ефективни технологии
 • Производство на зарядни станции за електромобили
 • Разгръщане на мрежа за зареждане с мобилно приложение
 • Видео преживявания
 • Цялостни Е-мобилни / ВЕИ решения

Това е резултатът от вече повече от 7 години целенасочена работа за популяризиране на електрическата мобилност и създаване на пазар за промяната, която наричаме новия транспортен модел на света.

Имаме какво да печелим, имаме какво да подобряваме и сме щастливи, че го правим заедно с всеки, който чете тези редове. Благодарим на всички за наелектризиращата подкрепа и се надяваме да достигнем до още много сърца.

Коментари (7)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
 1. Ники

Успех момчета!

  прикрепени файлове
 
 1. Ангел Райковски

Успех и непресъхващ ентусиазъм!

  прикрепени файлове
 
 1. Rumen Velinov

Браво компания, продължавайте все така. Успех!

  прикрепени файлове
 
 1. Илиян Звездоброев

Четем ви всеки ден с удоволствие! Дерзайте и успех!

  прикрепени файлове
 
 1. ПЕТЪР ПЕТРОВ

Това е като Олимпиада.
Но за разлика от спорта тук всички номинирани са победители. Участието ви е огромен успех.
Вярвам, че ще представите България достойно. Радвам се на позитивната енергия и огромния ентусиазъм с който работите за...

Това е като Олимпиада.
Но за разлика от спорта тук всички номинирани са победители. Участието ви е огромен успех.
Вярвам, че ще представите България достойно. Радвам се на позитивната енергия и огромния ентусиазъм с който работите за ЕлМобилността.
Поздрави

Прочети повече
  прикрепени файлове
 

Оооо, радостта - ми как, от нея идва енергията . Благодарско!

  прикрепени файлове
  Коментарът беше редактиран на Преди 1 година by Мартин Хаджистойков Мартин Хаджистойков
 1. vasil

Вече трета години се возя на триколката направена на велосипедна основа помогнете да създадем нещо още по качествено

  прикрепени файлове
 
Все още няма коментари по темата

Включи се с коментар

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна