Младо семейство се сдоби с първия Renault ZOE в България

Блог

В този блог: Бял Renault ZOE за кратко в компанията на Twizy и Kangoo ZE преди да отиде при първия краен клиент.

Чудесно е да присъстваш на предаването на първи електромобил и точно това имах възможност да направя този следобед – първо да видя трите електромобила на Renault един до друг и как младо българско семейство потегля с първия доставен Renault ZOE в България.

Колата е от новия модел с кодово име R240, което идва от 240 км пробег по новия евро цикъл за шофиране. Сега вече ще имаме възможност да научим какъв е реалният пробег от българско потребление, а и с възможност скоро да се сдобием със ZOE в eCars.bg/ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ, ще можем да тестваме сами много подробно и да споделим в блога и форума.

Белият ZOE на Младен и Ели е от версия Zen, най-високото ниво, което засега се предлага у нас. Салонът е светъл, но е с ново малко по-тъмно арматурно табло от предната версия. Цветът му е мек и приятен и седи добре на слънце. Тапицерията на седалките е хем еко, хем интересна – и кафе да разлееш не оставя петна.

Има разлика и в техническите параметри спрямо първия Q210 вариант. Електромоторът на новата версия се произвежда от Renault, докато предишният идваше от Continental. Целият модул заедно с контролера е оптимизиран за 15% повече ефикасност и е по-компактен.

Вече имамхме възможност да тестваме първия модел – виж тук подробности от първия eCars.bg тест на ZOE в България. На щастливите нови притежатели пожелаваме купища свежи мигове с електромобила, безаварийни километри и удобно зареждане на зарядните станции на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ и други навсякъде в България. Със ZOE се обикаля лесно, защото се зарежда за около час на 22 кВт зареждачка.

Ако искаш да научиш повече за компактния френски електромобил и как да се сдобиеш с Renault ZOE, просто ни пиши на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин