Благодарско за готиното откриване на всички в новия Клуб КарамЕЛ

Събития

Ето такива снимки се получават, като се съберат много хора и електромобили на едно място. Това място е новият електромобилен Клуб КарамЕЛ. Първи членове, много нови електромобилни приятелства и въобще ВсичкоТок...

Цяла редица електрички с български номера ги наредихме и около тях напълнихме с усмивки, много любопитство, тестове и запознанства.

Специални благодарности на нашия домакин Омникар Ауто и Юли Ангелов, на Младен Марков за голямото рамо, на Иван Дойчев за осъществената мечта да има работеща зарядна станция на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ, на Валентин за техническата подкрепа и на всички приятели и съмишленици, които станаха част от основаването на Клуб КарамЕЛ – вие сте чудесни!

Благодарим и на всички наши читатели и приятели за интереса и подкрепата през годините – получихме признания за извървяния път и сме щастливи да го споделяме с вас.

Днес времето беше страхотно – супер подарък за събитието и за всички нас да се насладим на гледката и емоцията. Тя беше споделена и от Петър, който дойде от Несебър със своя Opel Ampera, и от Анатолий с Tesla Model S от Казанлък, който наскоро ни разказа как се докарва Tesla Model S на ход от Холандия до България.

Тръпка е да видиш толкова електромобили на едно място, от различни български градове. Предизвикателство си е да дойдеш с електро кола отдалеч, но си струва отвсякъде, а на следващото събиране ще сме още повече.

Ето ги и колите:

  • Nissan LEAF
  • Tesla Model S
  • Renault ZOE
  • Opel Ampera
  • BMW i3
  • Renault Kangoo
  • Volkswagen e-Golf
  • Renault Twizy

Определено ни липсваше KIA Soul EV, но получихме уверения, че липсата няма да се повтори. И други не смогнаха, но пък се обадиха и бяха с нас духом.

Най-много бяха Model S електромобилите, можехме даже да си избираме по цвят. Nissan LEAF електричките бяха малко по-малко само защото няколко не пристигнаха, но то си е нормално това да са първенците – LEAF и Model S са сред най-продаваните електромобили в света.

Организирахме тестови обиколки с всички видове коли, без изключение, след което се разразиха много емоции. Радваме се да качим хора, които досега не са имали възможност да седнат в електромобил и благодарим на всички нови членове, които любезно повозиха жадните да усетят тръпката.

Представихме официално и новата зарядна станция на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ. Виж я отдолу, а скоро ще има повече инфо, опции цени и старт на продажбите!

elektromobili-bg-zariadna-stancia

Сега за клуба.

Вече създаден Клуб КарамЕЛ има първите си регистрирани членове и ако сме пропуснали да подарим чанта и USB клубна карта с нашия меден комплимент на някой от нашите гости и първи членове, просто ни потърсете, за да изпратим подаръка по куриер или лично. Разбира се, ще има промо период с подаръците и след като отворим онлайн регистрацията.

Членството в клуба е факт и имаме членове с годишен абонамент за Пакет КарамЕЛ, като започваме веднага да развиваме клуба с всички вас и вече работим по нова КарамЕЛ страница, но специално за клуба. Името съвпада с нашия сайт за електромобилни обяви, но имаше много положителни отзиви и не устояхме на изкушението да наречем и клуба така.

Приемаме всякакви препоръки и критики на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. мнения за първото събития и желания за следващите. Това ще важи и за новата страница, когато я подкараме. Тя ще е и като социална платформа за споделяне, с мобилна версия и приложение за абонаменти.

Успяхме навреме и с изработването на първата зарядна станция на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ. Продължаваме да работим, защото имаме да изпълняваме поръчки и да градим зарядна мрежа. Отново – просто споделяйте и участвайте. Нали си имаме ВсичкоТок за това :). Там новата версия също се задава, пък ако нещо идва на ум за нея – свиркайте.

Вече и с клуб, ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ, eCars.bg общността се разраства и при първа възможност ще започнем да организираме събития на клуба в различни градове из България.

Емоциите и умората сега се състезават кое да ни обземе повече и затова ви оставяме да споделите какво мислите за събитието и ще работим много ускорено скоро да стартира онлайн регистрацията в Клуб КарамЕЛ, която обещахме да пуснем малко преди събитието. Тя идва за вас с още електромобилни новини.

Доскоро, приятели и клубари!


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg