Олекотени материали и технологии за нова е-мобилност на MATERIALICA 2014

Събития
В този блог: 12 поредна изложба за материали по време на eCarTec Мюнхен 2014.

MATERIALICA 2014 ще се проведе от 21 до 23 октомври, 2014 в мюнхенския търговски център под мотото "Олекотен дизайн за нова мобилност!" MATERIALICA е демонстрация на новаторски продукти и леки материали, които водят към нова ера в развитието на електрическата мобилност, аеронавтиката, новите енергии, производството на автомобили, спорта и потребителските стоки...

Това е причината през 2014 акцентът в изложбата да е върху олекотения дизайн за нова мобилност. Олекотяването е ключов фактор за намаляване на теглото и запазване на ресурсите и това прави олекотените продукти изключително производителни и конкурентни във всички технологии.

MATERIALICA е удобно организирана по време на най-големия международен панаир eCarTec за електрическа и хибридна мобилност – сектори, които се нуждаят изключително от нови леки и ефективни материали за своето успешно развитие.

По време на събитието се провежда Международна конференция за композитите и ще бъде връчена 12-та MATERIALICA награда за Дизайн и технология. Официалната церемония по връчване на наградата ще се състои на 21 октомври от 16:00 в Новия мюнхенски търговски център, където екипът на eCars.bg ще бъде за eCarTec Мюнхен 2014. Ще пишем за всички интересни новаторски материали, както и кой ще спечели наградата, а за повече информация иди на www.materialica.de

За контакти:

MunichExpo Veranstaltungs GmbH
Zamdorfer Str. 100
81677 M?nchen
Tel: +49 (89) 322991-36
Fax: +49 (89) 322991-19
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

www.materialica.de (изложба / конференция / списание / бюлетин / онлайн)
www.ecartec.de (изложение / конференция / списание / бюлетин / онлайн)
www.e-monday.com (мрежова платформа / клуб)
www.munichexpo.de

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg