Виж това българско фен видео за Tesla Model S

Блог
В този блог: Tesla (Model S) клип от български ентусиаст и фен на електромобилите.

След една приятна среща с моя дългогодишен приятел и съученик арх. Георги Цочев, изработихме много подробен блог за негов мащабен новаторски проект в София. Тогава Жоро се качи за първи път в нашия Рено Туизи, разпитва ме много за електромобилите и както се оказа по-късно, набързо се е превърнал във фен на електрическата мобилност...

По Коледа Жоро си харесал идеята да направи едно Tesla видео в Копенхаген – наречено COPENHAGEN fast story | TESLA – а откакто знаят, че е фен на електро колите, негови приятели пускат снимки на Tesla Model S от София на стената му във фейсбук.

"Да провокираме още фенове да снимат и споделят с общността. Аз лично ще продължавам да снимам," пише ми Жоро, пращайки линк към видеото. Това, че му е дошло вдъхновение да го направи ми харесва много и целта на този блог е точно такава – да служи за "провокация" към повече такива творения.

Тази идея веднага ме светва да обявим нова инициатива: Призив към обществото на eCars.bg за създаване на български електромобилни клипове и създаване на класация, в която чрез гласуване от общността да бъдат определени най-харесваните и да има награди за тях.

Пускаме тема във форума за тази идея, в която да коментираме как да продължим с нейната реализация.

На Жоро – благодарности за чудесния клип – и очакваме следващите му електромобилни . Да видим кой ще се присъедини към него пръв.

Прати линк към своето електромобилно видео на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или в темата във форума.

Ето го и видеото на Жоро:

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума