Brabus оптичен тунинг на Tesla Model S

Електромобили

В този блог: Фолио в лазерно синьо и карбонови акценти в Brabus Zero Emission версията на Model S.

Логично е да се предположи, че ракета като Tesla Model S P90D с близо 800 кс пикова мощност и 3 сек. ускорение до 100 км/ч, е много трудно да я тунинговаш още. Изглежда това са осъзнали в Brabus и затова Zero Emission версията им на Model S просто добавя модерно фолио, семпли карбонови акценти и шикозен интериор...

Естетически ми пасва много с този лазерно син цвят и дифузьор в долната част на задната броня. Добавили са и карбонови елементи на доста места, включително спойлери, като предният вероятно има за цел да намали повдигането на бронята при високи скорости.

Дифузьорът отзад придава малко рейсинг вид на колата и в този дух са и 21" Platinum Edition колела.

Салонът е пипнат в специална кожа и алкантара, макар да ми изглежда леко претрупано откъм акценти. Има и светещ праг, което винаги ми е допадало заради ефекта на "приветствие" като влизаш в колата.

Под 17" екран има конзола, каквато по принцио липсва в Model S и в нея стойките за чаши са с отопление и охлаждане. Добавили са и безжично зареждане за смартфон.

Германски топ електромобили за тунинговане от класа на Model S още няма, но ето ни германски тунинг на американката.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

хаха - "тунингите" са малко смешни, но важното е, че навсякъде пише брабус!

nedi alex
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари