Renault ZOE екстрена версия с BOSE и кожа

Електромобили

В този блог: На автосалона в Женева Renault показва нова специална серия Renault ZOE.

Новите неща сега са в сферата на "екстрите", а изцяло нов ZOE модел (според френския сайт Automobile Propre) Renault ще обяви на автосалона в Париж през октомври...

Специалният ZOE се казва Swiss edition и логично излиза на пазара първо в Швейцария от лятото и на други пазари (вероятно с подходящи имена) по към края на годината.

Досега ZOE нямаше версия със специално оборудване и Swiss edition очевидно е насочен към клиенти търсещи такова. Външно колата е същата, със следните добавки:

  • Кожен салон;
  • BOSE аудио;
  • 16" Diamante Black Shadow джанти;
  • Нов материал за таблото;
  • Grey Yttrium цвят;
  • Отопляеми седалки.

Последното е ценна добавка, защото отоплението на седалките (в случая с 3 температурни нива) яде значително по-малко ток от батерията от "парното". При ZOE то е специална нова термална система, но отопляемите седалки са много важна добавка. Жалко, че това е възможно само с кожен салон, който не е по вкуса на хора като авторът на твоя eCars.bg блог. Харесваш ли кожа в колата си, обаче, ето ти приятна ZOE добавка.

За любителите на супер аудиото, BOSE системата е с 6 говорителя и компактен субуфър и предвид липсата на шум от двигател ще да е много приятно музикално преживяване – дали ще е възможно да се поръчва за стандартен ZOE? Но и да не е, ако човек иска едва ли е трудно да си оборудва електромобила с такава система. Виж, това с различния материал на таблото по няма как да си го направиш сам/а.

Остана за добавяне само още едно нещо, което липсва в горния списък – страничните огледала на ZOE Swiss Edition могат да се прибират автоматично.

И накрая – Swiss, OK, ама на нас няма ли да ни пасне много повече Bulgarian edition?

От: Automobile Propre


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари