Първи електро велосипед за доставки в UPS

Електромобили

В този блог: UPS слага куриери на педалите за електрически вело доставки.

Нови триколки с електрическа асистенция на педалите започна да използва куриерската компания от 21 ноември в Портланд, Орегон...

UPS смята да използва e-bike возилата за доставки и в други градове в САЩ, като част от политиката на компанията за намаляване на нейния глобален въглероден отпечатък с увеличаване на заявките за доставки.

В началото на своята 109-годишна история UPS е стартирала като вестоносна компания с велосипеди и ето че се заформя завръщане към корените отпреди век.

Новата електро триколка в съвремието е може да носи доста прилично количество товари и с електрическото асистиране на педалите изкачването на баири не е проблем. Най-голяма ефективност се постига при комбиниране на въртенето и мощността от електромоторите.

Електро триколката обаче може да се задвижва и само с електроенергия, както и само с въртене. Като за начало е в тестова фаза, за да направят преценка за евентуални промени в дизайна, надеждността, интегрирането в градската инфраструктура и възприемането. Ако прецени, че проектът е успешен, UPS ще продължи с тестовете и пускането на още електро триколки през 2017 г.

От: ElectricCarsReport


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари