Tesla Model 3 се появи по екраните

Електромобили

В този блог: Тesla започва да пуска Model 3 видео клипове в салоните си.

В Tesla са известни с това, че нямат маркетинг отдел и като цяло избягват да промотират продуктите си по стандартния начин, но може би в компанията има лека промяна в тази област...

Откакто бе обявен Model 3 през март миналата година почти никакъв рекламен материал не се е появявал в мрежата с изключение на едно промо видео и няколко фото сесии на колата направени на различни събития.

Според Елон Мъск причината за слабото промотиране на колата е в това, че вече има резервирани над 400,000 коли и компанията не желае да приема повече поръчки на този етап, защото това би означавало някои хора да чакат повече от година, за да получат своя Model 3.

Вместо това Tesla насърчава желаещите да се повозят на луксозен електромобил да се насочат към Model S, тъй като ако поръчат Model 3 сега най-вероятно ще седнат зад волана му най-рано в края на 2018 г.

Въпреки всичко обаче изглежда, че Tesla прави първи опитите да популяризира новата си кола на определени пазари с промо видео, което собственик на Tesla е видял на екран в един от салоните в Белгия.

Наскоро плъзнаха и слухове, че в салоните на Tesla ще се появи нов Model 3 прототип, който хората предплатили електрическото возило да могат да видят и дори тестват, но на този етап това остава като непотвърдена информация.

Скоро се очаква финалното представяне на Model 3, в което ще бъде показан крайният вариант на дизайна и спецификациите на колата, а Мъск споделя, че ако всичко върви по план от втората половина на тази година тройката може да влезе в серийно производство.

Eто и Model 3 видеото:


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения