Tesla камионът отложен за 16 ноември заради Model 3 корекции и батерии за Пуерто Рико

Електромобили

В този блог: Реорганизация в Tesla отлага представянето на електрическия камион.

Малко след старта на производството и доставките на Model 3 Елон Мъск туитва, че ще се наложи да отложат представянето на електрическия камион известен като Tesla Semi, за да се фокусират върху изчистване на първоначални Model 3 проблеми...

Другата причина е свързана с Пуерто Рико. На въпрос в Twitter дали Tesla може да изгради системи от стационарни батерии в Пуерто Рико както в Австралия, Мъск отговори, че това зависи до голяма степен от правителството на страната, от инвеститорите и най-вече от хората.

Ето какво точно писа днес Мъск в социалната медия.

Ход с множество значения е да пренасочиш ресурси за производство на батерии за държава (хора) в нужда, бидейки просто една компания, не организация с огромни международни (правителствени) ресурси. Надяваме се в процес да има повече информация, за да видим как точно действат в такива ситуации, производствено и търговски.

Допълнителното време ще даде на развойния екип глътка въздух и при разработката на камиона. Очакваме да видим дали ще представят работещ прототип или само дизайн. Има логика да е първото, ако съдим по думите на Мъск, който вече писа, че е карал ел. камиона.

За изчистване на Model 3 грешки и недостатъци не е изненада. Съвсем стандартно е и го има при повечето нови модели. Важното е, че производството върви и близо половин милион души вече чакат своя нов по-достъпен Tesla електромобил.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

P.R. Не вярвам Tesla Motor Co. да нямат 200$ за брезент.

Гюркан
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения