Сигнали за €82,000 базова цена на електрическия Jaguar I-Pace

Електромобили

В този блог: Според autoblog.nl, Jaguar е започнала да изпраща цени за електрическия SUV на свои клиенти.

Компанията смята да обяви точните цени и спецификации на модела през март 2018 г. и тогава да започне да приема поръчки...

Междувременно в autoblog.nl се появи информация, вероятно дошла от хора получили още на този етап цени, че базовата цена на I-Pace ще е около €82,000. Цените за други два варианта с по-високи нива на оборудване са съответно €90,000 и €97,000. Както и Tesla, за начало Jaguar ще предложи топ изпълнение наречено "First Edition", за около €106,000.

Интересното е, че според изданието вече са направени над 25,000 резервации за I-Pace, което си е доста солидна бройка. Откъдето и да е информацията, няма как да я проверим, затова я приемаме както я представят. От една страна има толкова резервации, а от друга ще приемат поръчки от март догодина – нещо не звучи точно както трябва, но ще се разбере в един момент.

Иначе това с невъзможността да се провери информацията важи и за стотиците хиляди резервации за Tesla Model 3. Между другото в щатите има известен брой резервирали Model 3, които се отказват и вместо това купуват наличен и при това на добра цена Chevy Bolt.

В класа на I-Pace засега няма почти никаква електро конкуренция. През 2018 I-Pace ще си съперничи единствено с очаквания по горе долу същото време Audi Quattro e-tron, но от 2019 г. на пазара ще има още подобни електро модели.

От: Electrive


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения