Honda Urban EV одобрен за производство

Електромобили

В този блог: Honda Urban EV излиза на пазара в Европа в края на 2019 г.

По време на прес конференцията на компания на автосалона, старши вицепрезидентът на Honda Motor Europe Филип Рос потвърди, че "производствена версия на получилия отлични отзиви концепт ще излезе на европейския пазар в края на 2019 г."...

Urban EV ще е първият електромобил на Honda за Европа, като компанията планира да отвори възможността за поръчки в самото начало на следващата година.

Още като го видяхме си паднахме по семплите форми напомнящи за някои класики и сме сред кандидатите за Urban EV в eCars.

Въпреки че е с 4 места, Urban EV вероятно ще е по-комфортен за двама, но пък интериорът е така просторно оформен, че дава усещане за достатъчно пространство, поне доколкото можем да съдим от снимките.

Отпред седалките на концепта са в сива тапицерия и акценти от дърво, вероятно не истинско. Таблото обаче е по-интересно, с огромния широк екран по цялата дължина. На този екран се показва разнообразна информация за колата, но освен него има и още два във вратите, които играят ролята на огледала за обратно виждане. Това е ново и тепърва ще трябва да свикваме, но не виждаме някаква особена двама.

Honda-Urban-EV-Concept_interior

Засега нямаме повече новини освен тези от миналата година, но потвърждението за производство е знак, че Honda започва работа по реализирането на своята 'Electric Vision' стратегия обявена на салона в Женева преди 2017 г. С доставки в края на 2019-та Urban EV е на около година и половина разстояние и с този първи сигнал очакваме компанията да потвърди производството и на спорния концепт.

Urban EV може да се види на живо от 8 до 18 март на автосалона в Женева.

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Супер новина! Колата е наистина с доста семпъл, но елегантен дизайн. ще се поръчва...

Стефан
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Honda преоткри VW Golf 1. Това може да е наистина успешен модел за Перник! Шегата настрана, това е може би един от малкото случаи в който предпочитам финалния продукт да няма нищо общо с консепта!

Георги
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения