BMW iX3 концепт е идея за електро SUV от 2020 г.

Електромобили

В този блог: BMW показва новия си електро концепт на Auto China от 25 до 29 април 2018 г.

Оскъдната снимка на решетка с познато оформление се появи в още по-оскъдно видео с бързи кадри, с което BMW обяви, че ще покаже нов електро модел на големия китайски автосалон...

Демото ще бъде направено следващата седмица, първо в интернет, след което и на самия салон. Сега имаме на разположение само дежурното маркетингово изпълнение с частично показно.

В решетката на електро модела има известен класически елемент, но акцентът на видеото явно е да покаже разликата спрямо ДВГ модела. Но въпросният познат елемент (а именно "решетъчната" част) е по-скоро визуален и няма функция като при моделите задвижвани с гориво.

Вероятно плътният елемент в долната част ще привлича любопитството на фенове на марката или просто на минувачи, но за момента говорим все още за концепция на този модел. По-точно казано, ще видим първа демонстрация на планирания за 2020 г. X3 на ток.

Това ще даде 2 години преднина на Jaguar и Audi, чиито сходни като клас електро модели излизат на пазара в следващите месеци.

Очакваме BMW да обяви някакви технически данни и пробег по време на автошоуто, но по отношение на пробега е време големите компании да се отърсят от практиката да обявяват нереалистични данни. Audi, например, отначало говореше за 500 км пробег за e-Tron Quattro, но тази седмица потвърди очаквания от нас реалистичен пробег от около 400 км с едно зареждане.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума