Tesla Model X ще може да се поръчва и с теглич

Компоненти
В този блог: Както подобава на SUV, Tesla потвърди официално за теглич опцията на Model X.

За това научаваме от Transportevolved, където намираме информацията, че в официално писмо до резервиралите Model X, Tesla потвърждава, че Model X 2016 ще се предлага с опция за теглене. Това означава, че можеш да си закачиш разни спортни возила и да отпрашиш към някой язовир, като вдигаш пушилка само от прахта по пътя...

Подробности за пакета засега няма, затова не знаем дали ще може да се тегли голяма платформа или е по-скоро опция за закачане на малко ремарке за велосипеди и мотори. По-скоро ще да е второто, но се надяваме скоро да разберем повече.

С два електромотора тегленето и на голяма платформа едва ли ще е проблем. Въпросът е точно колко голяма или с други думи какви ще са официалните параметри от Tesla. Иначе, на този етап е ясно, че Model X е тестван да носи ски и велосипеди с минимален ефект върху съпротивлението.

Тегличите на Tesla електромобили и сега не са нещо ново. Tesla не предлага такива, но собственици си монтират такива от други компании и си ги ползват съвсем успешно. Вероятно се отразява на пробега, но то си е в реда на нещата – по-високото тегло и съпротивление са си враг на икономията.

Tesla вече сглобява бета Model X бройки, част от които скоро ще бъдат жертвани за краш тестове, след като вече са преминали аеродинамичните тестове в окончателния дизайн. Може и да се бави Model X, но е защото искат да го направят уникален. Пожелаваме им да успеят!

От: Transportevolved

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения