Елон Мъск отхвърли слуховете, че Model X ще е без крилати врати

Блог
В този блог: В Tesla не показват концепции, които после да орежат или опошлят.

Елон Мъск (или поне някой от неговия Twitter акаунт) използва социалната мрежа много успешно. Понякога туитва за предстоящи загадъчни екстри в Model S, а друг път просто отхвърля слухове...

Последните му две съобщения са точно от втория тип и гласят следното:

И още:

Прав си, Елон, куцо е, и наистина в авто света това е масова практика – показват ни някаква чудесия и после от поточната линия излиза скучно подобие на оригиналната свежа идея.

Но Елон и сие поразмърдаха нещата. Големите не бързаха грам да правят електро коли, а виж ги сега се чудят как да догонват Tesla. Току виж започнали да се придържат и към концепциите си – Елон като нищо и на това може бързо да ги научи.

Признавал е не един път, че крилатите врати на Model X са голямо предизвикателство. Но изглежда голям инат и не се предава, досега каквото каже, изпълнява го или става на голям процент. С новината, че Model X ще има опция теглич и се подготвят бройки за краш тестове очевидно се напредва с модела, а окончателният дизайн очакваме да видим на автосалона в Детройт през януари.

Model X си стана хит още на ниво резервации – да видим по-натам какво ще се случва около него!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения