Nissan e-NV200 топ версията Evalia вече и със седем места

Електромобили
В този блог: След товарната версия на e-NV200 Nissan пуска и пътническа със 7 места.

С трети ред седалки Nissan e-NV200 става атрактивен за България с възможността за приспадане на ДДС...

Конфигурацията на седем-местната версия на e-NV200 е с две седалки отпред, три по средата и две отзад. Типично за миниван, вторият и третият ред седалки се сгъват освобождавайки допълнително място за багаж. Вторият ред се плъзга напред, а двете задни седалки встрани към прозорците. Така се отваря обем от 2.94 кубични метра, което позволява да се превозват три велосипеда.

Когато и двата задни реда седалки са в нормално положение багажният обем е 443 литра под щората или впечатляващите 870 литра до тавана, а за повече комфорт е добавен втори климатик за задната част на салона.

Новият модел е оборудван с CHAdeMO система за бързо зареждане. В Европа вече има над 1,500 бързи зарядни станции, които поддържат стандарта. В България в момента се работи по проект за монтиране на 10 такива устройства на различни точки в страната. Пробегът на Nissan e-NV200 е около 120 км с едно зареждане (може да спадне при по-голямо натоварване или сурови климатични условия).

Седем-местният e-NV200 може да се види сега на автосалона в Женева, заедно с Nissan LEAF, който за 4-та си годишнина получи нови атрактивни 17" колела и допълнително стандартно оборудване включително важното ново 6.6 кВт бордово зарядно, с което зареждането от 32А източник става за под 4 часа.

Nissan e-NV200 със седем места във вариант Evalia ще може да се поръчва от април.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

харесва ми че концепцията на минивана(Espace) все още се цени и прилага!

nedi alex
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

[QUOTE=nedij:1363]харесва ми че концепцията на минивана(Espace) все още се цени и прилага! :)[/QUOTE]

Това ми е слабото място на мен - минивановете. Затова карам още бензиновия и засега единствен електро на пазара е точно e-NV200, а Evalia-та ми пасва най-много, че е комбинирана за пътници и багаж.

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума