DPD ще доставя с нови 100 електрически вана в Париж

Полезно и ефективно

В този блог: 100 електрически вана ще разнасят доставки на DPD в Париж от този месец.

Chronopost, френската пощенска услуга на DPD Group, втората по големина мрежа за доставка на колети в Европа, току-що обяви закупуването на 100 електрически вана Voltia 8m3.

Събитието съвпада с откриването на новата Парижка градска логистична зона на Chronopost и е поредната стъпка на компанията към намаляването на вредните емисии генерирани от техните превозни средства.

Voltia е модификация на Nissan e-NV200, но с двойна товароподемност и възможност човек да влезе вътре през задната врата, което го прави идеален за доставки в градски условия. 

Тази модифицирана версия запазва пробега на e-NV200 от 200 км с едно зареждане и може да поеме до 600 кг полезен товар. Покупката от Chronopost e най-голямата сделка за Voltia досега, но компанията не продава от тези електрически ванове на DPD за първи път.

Voltia микробусите вече обслужват клиенти на DPD в пет европейски държави и тяхната употреба нараства.

Компанията Voltia, която е основана и базирана в Братислава, Словакия, е доставчик на решения за електрически автомобили, насочена към подпомагане на компаниите, които използват лекотоварни автомобили и искат да преминат на по-икономични и природосъобразни решения.

Voltia електрически ванове вече се използват за доставки от клиенти в Австрия, Чехия, Естония, Франция, Германия, Холандия, Словакия, Украйна и Обединеното кралство.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения