Коледна радост – зарядна станция ИДА Лого на цената на ИДА плюс безплатен монтаж

Полезно и ефективно

Включваме се на вълна радостно коледно настроение с разни цветни и светещи подаръци за Коледа и натам.

Раздваме се, че правим супер пипнати зарядни станции за електромобили, та всеки като ги пипне да е копринка усещането. Ма и за окото, не само за ръката.

Жужи навсякъде от народ и пазаруването за коледните празници е вибрацията на момента, който продължава още и още докато не се наситим на подаръци и гощавки.

Хайде и ние в общата галимация да се пуснем и като е Коледа, нека да е цветно и светещо. Сега е времето да направим всичките подаръци, които можем в eCars.

Елхи не правим, нито цветни, нито светещи, но пък сме по зареждачките за електромобили. И точно като за Коледа идва тамън да направим ИДА подаръци.

Подаръците. Ето ги:

За вълшебна и радостна Коледа, към всяка закупена ИДА зарядна станция eCars прави подарък за 1045 жълтици (ОК, за да избегнем правни последици – лева :).

Ето как – с включени в цената:

– Цвят по избор на алуминиевия корпус (стойност 259.00 лв)

– Светещо лого по избор на екрана от стъкло (стойност 336.00 лв)

– Монтаж, тест и активация (стойност 450.00 лв)

На какво се равнява това? Това е ИДА Лого с цветен корпус и включен монтаж на цената на ИДА. Какво е ИДА? Ами, нашите зарядни станции си имат име – когато си имаш нещо с име си е по-готино. Като с колата или телефона, всяко си се казва някак. И нещо важно - "Твоето лого тук" на картинката е малко банално, затова на нея сме сложили радостни коледни светлини. Пък ти ще си ни пратиш каквото ти харесва (само да е векторно) и ще го издокараме на стъклото, да свети. И ще можеш дори да му сменяш цветовете от телефона си.

Малко уточнения, но без малък шрифт.

– Това коледно предложение е валидно до самия край на 2018 г. (до 31 декември 2018 г.)

– Стандартният цвят на корпуса на ИДА е натурален сребрист (полиран амуминий) - подаръкът от eCars е цвят по избор от нашата палитра.

– Срокът на изработка може да е над 10 дена поради натоварения график на компанията, партньори и доставчици.

За всичко останало имаме 85-страничен договор, според който... ОК, шегица :)

Точно така може и не успеем да я докараме, но то като ни пратиш лого ще го наредим да е хубаво.

ОЩЕ. ИМА ОЩЕ.

АЯ. Тя е малката ни семпла къщурка за електрони. Гушва се лекично на някоя стена или стойка и винаги е готова да зарежда електромобили.

За АЯ - едни коледна отхапка 20% от цената как звучи?

В цифри: 1595.00 лв с ДДС – 20% = 1276.00 лв с ДДС. Все едно я взимаш без ДДС. Еххх, да стигнем някой ден и електромобилите така да може да се предлагат. То само едно решение така по въпроса трябва да се вземе от правителството. Можете, хора, направете го. И по друг начин да е, важното е дадете тласък на пазара, като помогнете за намаляване на цените. Щом може за администрацията, за всички трябва да може :).

Съвсем още малко, като да добавим щипка пудра захар на щрудела.

Не е точно сладко, а просто уточнение, но да го кажем – тези коледни предложения от eCars са уникални и проявявате разбиране, че са си сами за себе си, нали? Иначе казано, не ги натрупваме и събираме с друга текуща добавена стойност, която сме предложили на партньори и клиенти.

Така - обобщение:

ИДА Лого с цветен корпус на цената на ИДА, при това с включен монтаж, тест и активация.

+

АЯ на цената на АЯ без ДДС (ууу, това малко сухо прозвуча)

Най-лесно става с поръчка на ИДА Лого и избор на цвят през онлайн магазина, или на Коледна АЯ.

А, хеее, то си дойде накрая съвсем готино:

Коледна ИДА

Коледна АЯ

Оки Доки, Наздраве!

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения