#VsichkoTok за Vелико Търново – 2 нови зареждачки на Гранд хотел Янтра

Зарядни станции

В този блог: Нашите партньори от Шарлопов хотели добавят още две зарядни станции за електрически автомобили – сега в Търново.

Тенденцията се заформя и с тази инициативност скоро всички хотели на групата може да предлагат места за зареждане на електромобили...

Както и в Сандански, монтирахме две нови мощни зарядни станции до входа на Гранд хотел Янтра във Велико Търново. Хотелът е от веригата Шарлопов и е вторият от групата в България след Парк хотел Пирин където от миналата година също има две зареждачки на разположение на гости и клиенти.

Позволихме си малка игра с Vелико Търново заради ВТ (VT) идеята, а иначе двете АЯ зарядни станции в графитено сиво са до входа на хотела и са независими една от друга. На всяка от тях може да се зарежда с мощност до 22 кВт. Зареждането е безплатно за гости на хотела и става автоматично след включване на Тип  2кабел в някоя от станциите. Дори само да минаваш пак ще можеш да заредиш, но ще пиеш едно кафе или ще хапнеш една салата, то си е редно. Или каквото ти се иска, хотелът си предлага всякакви вкусотии и услуги.

zaryqdni-stancii-ecars-yantra-hotel-sharlopov-turnovo

Този път нямахме възможност да идем до хотела с електричка, както направихме при монтажа на зарядната станция пред Балканци. Винаги е по-готино да е комбо работата, но всичко е точно и така. Важното е, че зареждачките са на място и бачкат.

Радва ни инициативността на Шарлопов групата да оборудва хотелите си със зарядни станции и отново поздравления за предприемчивостта. Така и мрежата расте, ВсичкоТок се пълни и пътуванията с електрички се улесняват с една малка идея повече всеки ден.

Къде ще има още зареждачки? Действаме по въпроса, ще се чуе ;).


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (3)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Ей, цивилизация! Честито на ГХ Янтра и на клиентите!

Влади Иванов
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Браво за поредната стъпка към ел. мобилността. Малко е трудно обаче да се търсят на вашата карта станциите по градове например. Мисля някое филтърче за търсене ще е от полза.

Ангел Райковски
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Работим по въпроса с обновяване на ВсичкоТок и всякакви предложения са добре дошли, все пак трябва да е удобно за вас
Скоро ще има и приложение, през което да се виждат светкащи станции на телефона.

Любен Денев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари