#VsichkoTok - нова зареждачка в Хотел Орбита, Благоевград

Зарядни станции

Малко след парк Бачиново, на чудно място в гората, подредихме нова зарядна станция на също новия Хотел Орбита.

Преди време си ни беше като мечта така да можем да обикаляме България, да инсталираме зарядни станции на хубави места и да си прекарваме готино. И още повече с мисълта, че много хора също ще могат да го правят.

И се случва вече втора година. Ако не беше това занимание нямаше да имаме такива поводи и сега като обикаляме, виждаме, че наистина са се нароили много пипнати места из България. Малка ни е страната и всичко е сравнително близо, но друго е като има на много места зареждачки – става си ОК отвсякъде да мърдаш насам натам с електричката.

Хотел Орбита е изграден на едно особено красиво място. Гледката към насрещните хълмове е такава, че за да я осъзнаеш трябва да идеш да я попиеш. Ние няма как да ти я предадем.

Но се постарахме да ти допълним удоволствието, като боднахме една нова премиум зарядна станция eCars на паркинга на хотела. За което казваме благодарско и на управата на Хотел Орбита, за това първо приобщаване към електрическата мобилност.

Зарядната станция е модел ИДА с мощност до 22 кВт и всички гости на хотела са добре дошли да заредят докато си прекарват времето както им харесва. И мястото е доста популярно, както се убедихме сами, с външния си басейн и също така с новоизграждания СПА център, който ще заработи още в рамките на тази година.

На паркинга има много места и всичко е пипнато, подстригана тревичка, оформени пространства, външния ресторант и още нещо – до хотела се изгражда винарна, а компанията собственик развива също био производство на млечни и месни продукти.

Хотел Орбита с неговата нова зареждачка както винаги ще намериш във ВсичкоТок и дори да е заета като идеш, на място ще се намериш с други хора с електромобили, ще разлафите, ще смените колите да се зареждат, при това с хубаво хапване и вино, с гледка трепач. Кафетата също ги умеят ;).

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Благодарни сме всички! Да им е честита и скоро да боднат и втора!

Влади Иванов
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари