Петък, 21 Септември 2012 19:55

Откраднат електромобил в София – :x

От
otkradnat_elektromobil_reva_banishora_sofia
На 19 септ. от квартал Банишора в София е бил откраднат малък черен електромобил Reva – Снимка: Electriclub

Във форума на eCars.bg засега може и да няма много активност, но в този на Еlectriclub нещата са по-живи. В късния следобед днес, след като се прибрах от Интер Експо Център, където имаше тест драйв на Вромос Киви, на скайп ме посреща кофти новина – Теди Иванов от A1 Eco ми прати линк, който след като отворих, се почувствах много неприятно, защото от него разбрах, че в София е откраднат електромобил! Да му се не види, още нямаме и шепа електро коли, дето се вика, но вече се намери някой да започне да ги краде...

Откраднатият електромобил е REVA, малък, черен – извинете за израза, но се чудя на кой идиот може да му хрумне да краде единствена по рода си кола – тя се познава много лесно, защото няма други като нея. Изпатилият електромобилен събрат е подал сигнал в полицията, но призивът му във форума (това е линк към темата) е за помощ към всеки, който мерне някъде колата – да съобщи на него или в полицията, разбира се.

Ако по някаква причина се чудиш какво е това :x в заглавието, това (поне в скайп) е кодът на иконката с лепенки на устата. Да, нямам дум. Кой ли би имал... Все пак, дано чрез разпространяване на тази информация повече хора да научат и колата да се намери благополучно. Помощта на всеки наистина е желана.

Не разполагаме с повече снимки, но основната е достатъчна, а чрез форума на Electriclub със сигурност ще получите повече информация.

Аз мога да добавя само, че искам бързо да се получи така, че да трябва да променям заглавието на тази статия, която признавам е първата, откак сме създали eCars.bg, която пиша с неприятно чувство в душата. Та, иска ми се скоро вместо :x да напиша – НАМЕРЕН!.

Помагайте, споделете във Facebook и както се сетите. За контакти потърсете jopeto чрез линка към форума по-горе.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Прочетено 2931 пъти Последна корекция Неделя, 23 Септември 2012 20:45
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.