Понеделник, 11 Февруари 2013 10:04

Първи тест драйв сесии с Tesla Model S и в Европа

От
tesla_model_s_get_amped_europe
Tesla Model S вече може да се пробва и в някои държави в Европа – Снимка: driveeuropenews.com
В този блог: След почти две години чакане, първите европейски клиенти капарирали Tesla Model S най-после могат да пробват електромобила.

За някои хора чакането приключи. Е, не съвсем, защото ще трябва да почакат още малко, за да получат колите си, но поне вече могат да пробват електромобила, за който преди (вече) не малко време са предплатили солидна сума...

Европейският вариант на Model S всъщност се различава незначително от американския, най-вече по фаровете и мигачите – в щатите колите винаги имат оранжеви мигачи някъде в предния калник или маската. Такива имат и някои европейски коли, но в Америка са задължителни. Там пък си нямат други неща - моят Chevrolet Venture ван например няма задни светлини за мъгла, та в Германия му е поставена такава в съответствие с европейските изисквания.

Засега ние все още гледаме, докато не се получи така, че поне да можем да тестваме Model S или пък не се появи някоя и друга бройка в България. Ето едно видео от Get Amper Tour Antwerp:

Сега на тези хора остава да почакат още няколко месеца, докато получат колите си. Търпение, в един момент ще има и за нас, както и употребявани и повече хора ще могат да се сдобият с Model S!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 2173 пъти Последна корекция Неделя, 17 Март 2013 14:09
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.