Петък, 26 Април 2013 21:48

ReCluster.bg – сега вече всичко за електрическата мобилност е на едно място!

От
ecluster-elektricheska_mobilnost_elektromobili_energijna_efektivnost_sgradi_svetodiodi_led_eko_turizam
Основните работни направления на РеКлъстер – помогнете ни да обогатим тази графика
В този блог: Представяме ви нашия нов Регионален Е-Клъстер – всичко за енергийната ефективност и, разбира се, електрическата мобилност, на едно място!

Създадохме сдружение за енергийна ефективност в Разград, което ще работи много активно в сферата на енергийната ефективност за българските региони. Сградната ефективност и електрическата мобилност са основни наши направления и ето как можем да определим клъстера накратко: Организация за изпълнение на затворен кръг услуги по енергийна ефективност: от идеите, през изготвянето на проекти и документация, до реализиране, анализ и предоставяне на всички ползи от това чудесно направление на хората, които работят и ще работят с нас. Сега да ви разкажем подробно за новия и по-ефикасен клъстер за ефективност и електромобили...

Регионален Е Клъстер (ReCluster.bg) – сдружение за енергийна ефективност – електрическа мобилност, сградна ефективност, светодиодно осветление, мобилни приложения, еко туризъм и още!

Какво е {tooltip}СНЦ{end-link}Сдружение с нестопанска цел{end-tooltip} "Регионален Е-Клъстер" (РеКлъстер)?

РеКлъстер е сдружение за спомагане устойчивото развитие на енергийна ефективност на българските региони.

РеКлъстер е център за споделяне за споделяне и реализиране на идеи сред съмишленици в България и други страни.

РеКлъстер е място за новатори, които просперират като си помагат и генерират ползи за клъстера, обществото и бизнеса със своята споделена активност и отговорност.

РеКлъстер е сдружение за намиране на нови ефективни решения и максимален икономически и личен смисъл в направления като електрическа мобилност, светодиодно осветление и други, като важни фактори на енергийната ефективност в България.

Кои сме ние?

Учредители на Регионален Е-Клъстер (РеКлъстер) са единадесет компании и организации, създадени от хора, споделящи обща визия за съвместно развитие на проекти от различни допълващи се сфери на икономиката, разбира се, силно обвързани с желанието за енергийна ефективност. Интернет страницата на клъстера ще се развива допълнително и скоро ще публикуваме пълна информация, включително Устав, работни направления и първите ни проекти.

В РеКлъстер може да се възползвате от:

  • Подробна информация за енергийно ефективни компоненти
  • Решения за електрическа мобилност и светодиодно осветление
  • Участие в демо програми и тестове
  • Разширени възможности за реализиране на проекти на вашата компания като част от клъстера
  • Нови контакти и взаимодействие с местната и централна власт, неправителствени организации и бизнес съмишленици

Нека не ви ограничаваме с написаното тук – съпричастността ни към вашите желания и идеи винаги може да е мотив за намиране на още взаимни ползи, нали?

Нашата визия

Ако искаме да видим България "потънала" в нещо, то е енергийна ефективност. В тази посока нашите основни умения са електрическата мобилност и сградната ефективност. Елате и добавете вашите.

Нашата мисия

Нашата мисия е заедно да свеждаме смисъла на енергийната ефективност до ежедневните ни потребности, като помагаме за реализирането точно на онези идеи, които постигат тази цел най-бързо и ефективно. Всичко това с общи умения и опит, и като не спираме да добавяме стойност, както и да търсим нови съмишленици в името на "Полезно и ефективно". 

Защо го правим?

Има милион причини, но хайде да започнем с:

  •  Да видим и вас как се усмихвате на реализираните ползи от енергийната ефективност или след като се качите в електромобил;
  •  Да ви покажем как да намалите значително разхода си за осветление с новите светодиодни системи;
  •  Да намираме повече поводи да кажем "Колко е чист въздуха днес";
  •  Да спомогнем за създаване на повече нови работни места в България;
  •  И най-вече – да направим повече хора щастливи.

Каква е посоката?

Нашата посока е една – да направим много повече от вас истински енергийно ефективни в къщи, и в работата ви. Ние сме като вас и искаме където и да отидем в България да намираме повод за усмивки, да реализираме заедно фантастични идеи и да виждаме приложени модерните решения за които сме работили с желание и споделена мотивация.

Междувременно, изпратете ни запитване, идея или просто коментар на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Благодарим ви за интереса и, отново, за споделената мотивация!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 2160 пъти Последна корекция Събота, 25 Май 2013 01:31
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.