Сряда, 14 Март 2012 19:04

Дейвид Гета представя електрическия Renault Twizy (видео)

От
Дейвид и Кати Гета рекламни лица на Renault Twizy

Електрическите коли постепенно си пробиват път в Европа и като все още нова за повечето хора технология се нуждаят от популяризиране. Задачата да направи известен най-малкия си електромобил – TwizyRenault повери на една много известна двойка - френския ди-джей Дейвид Гета (носител на две награди Грами) и съпругата му Кати...

Официално Кати и Дейвид Гета са рекламни лица на Renault Twizy от 6 март, деня на представянето на Twizy на Автосалон Женева 2012. Те ще играят водеща роля в комуникационната кампания за Renault Twizy наречена "Включи се в позитивната енергия," която трябва да стартира през пролетта. Като част от споразумението Дейвид Гета ще пусне нова версия на песента Alphabeat от последния му албум Nothing But the Beat, а Renault добавя изцяло ново дигитално преживяване за любителите на електронна музика: 3D звук разработен специално за кампанията, който от днес може да чуете на www.twizy.renault.com уебсайта и местната страница на Renault.

Следващата стъпка в кампанията ще бъде видео на Дейвид Гета озаглавено "Alphabeat - Plug into the positive energy", режисирано от So Me, който вече е правил клипове за Justice и Kanye West. Филмът ще включва версия създадена специално в интерактивен формат чрез Facebook Connect, а официалното представяне е насрочено за 27 март на соаре в L’Atelier Renault – мястото, на което Renault комуникира директно с потребителите на Champs-Elys?es в Париж.

И преди да ви оставим с видеото отдолу, ще ви напомним, че на миналия Автосалон Женева дългият само 2.3 метра Renault Twizy получи цена от само €6990. Това е възможно заради един допълнителен разход - този за извадената от основната цена батерия, за която след покупка на Twizy ще плащате месечно по €45.

Повече за Twizy и включването на Гета има на сайта на Renault България.

Снимка: Renault

eCars.bg

Прочетено 2414 пъти Последна корекция Петък, 27 Декември 2013 23:20
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.