Други

Други (15)

Само толкова показаха дизайнерите на Pininfarina, представяйки (намеквайки) за новия еко-модел Cambiano

Италианската дизайнерска къща Pininfarina е известна най-вече с работата си за компании като Ferrari, но също така работи по свои собствени концепции от време на време. Ето една доста интересна, при това еко разработка, която ще бъде показана на автомобилното изложение в Женева през март...

BMW ActiveHybrid 5 е само на няколко месеца от официален старт в пазарната мрежа в Щатите, а това е точният период за обявяване на цените. И така, знаем колко ще струва ActiveHybrid 5: както се казва 'цената ще започва от' $ 61.845 или по днешен курс 94.437 лв...и 31 ст, даже!

Мобилни телефони, изработени в голяма част от еко материали

Посоката, в която целият свят отива, е зелена. 'Бъди зелен' е новата световна мантра. Световни автопроизводители създават електрически и хибридни модели, които ние опитваме максимално обективно и подробно да ви представяме.

Honda EV-Neo атакува европейските пазари

Докато електрическата Honda EV-Neo се предлага в Япония от миналата година, за останалата част на света се налагаше да се справя без нея. Това ще се промени през следващия месец в Европа, когато Honda ще бъде представи малкия електрически скутер в Барселона, Испания.