Понеделник, 26 Ноември 2012 19:00

Nissan LEAF на стероиди [видео]

От
Nissan Leaf Nismo
Тунинговането на електромобил може да е в по-различен аспект от този на LEAF Nismo...Снимка:ridelust

Ето какво ни очаква с електромобилите...

Интересна и може би вероятна алтернатива за развитието на електромобилите, и употребата в ежедневието, ни показва базираната в Мичиган компания Visteon, със своята e-Bee технология. Годината е 2020г, а моделът за пример е най-продаваният електромобил - Nissan LEAF.

Изцяло електрически, повече от новаторски в технологично отношение, вече доста популярен (какво ли ще е до 2020г!), а ето че и максимално полезен - вижте какво се случва с "подхранения" LEAF... Вижте:

Това може да е стандартен потребителски интерфейс, който да допълни електромобилите и да е нещо, на което сега гледаме с удивление, но след няколко години да е само ежедневно ползвана екстра... Когато посвикнем с електромобилите и натоварим пълноценно целия им потенциал, остава да се съсредоточим върху... телепортация?

Интерфейса на e-Bee е достъпен чрез три екрана: основен (централен) за всякаква информация, касаеща пътуването и два по-малки, допълнителни, които са разположени удобно, и достъпно за пръстите на водача, със своите тъч-скрийн дисплеи.

E-Bee предлага пълна и незабавна промяна, според конкретния потребител - удовлетворява изискванията по три критерия: според региона, според конкретния притежател и според конкретния потребител. Интересно...

[От:EV News]

eCars.bg / Elektromobili.bg


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако имаш регистрация в eCars.bg, значи сме те абонирали автоматично. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на бюлетина.

Прочетено 1575 пъти Последна корекция Вторник, 27 Ноември 2012 19:37
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.