Макс. удобно – електро байк с безжично зареждане от Daymak (видео)

Електромобили

В този блог: Готин карбонов байк на ток получава безжично зареждане.

Това не бяхме го виждали – e-bike с безжично зареждане – но канандците от Daymak Inc. са монтирали такава уникална система на своя EC1 Special Edition модел с интегриран екран. Първата зареждачка поставят пред офиса си в Торонто...

Не сме го чували камо ли карали, но от отзиви по мрежата се вижда, че бая хора си падат по EC1 и си е един от най-известните електро велосипеди от карбон на пазара. И сега с безжично зареждане определено ще добави точки – за колело си е супер да не се налага да носиш зарядно и кабел.

С вграждането на LED екрана премахват много кабели, които пречат на иначе елегантния дизайн. Вдигат нивото и при задвижването – новият EC1 SE вече е с висок клас компоненти от Shimano.

Новият хит на компанията е соларна станция, от която EC1 SE се зарежда безжично – вкарваш предната гума в конзолата, заключваш с карта или през мобилно приложение и почва да се зарежда.

Целта на Daymak е да тества технологията на EC1 SE и да монтира безплатни безжични зарядни на всичките си магазини. Станциите може да се използват и от оператори и ваканционни селища, които предлагат колелата под наем. Зареждането отнема няколко часа.

Цената на Daymak EC1 SE тръгва от $2899 за основната версия и $2999 с безжичното зареждане. Опцията ще е по поръчка и идва от юли 2017.

От: Electrive

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари