Ново от Tesla, но не кола, а цяла продуктова линия!

Блог
В този блог: На 30 април 2015 г. Tesla ще представи нова голяма продуктова линия.

Преди минути типично в свой стой изпълнителният директор на Tesla Motors Елон Мъск хвърли поредната бомба в Туитър – този път за нова, но не кола, а цяла продуктова линия...

Точният туийт на Мъск гласи:

До 30 април има цял месец – така обича да "изтезава" всички ни Мъск, като ни оставя достатъчно време да ни хрумнат какви ли не отговори на подхвърлената идея.

Цяла голяма продуктова линия, но не кола, е не по-малко загадъчно от предишното му попадение с "D" буквата и за да стане ясно как мрежата прихваща и разпространява такива новини, на този туийт за няма и половин час има 1,500 звездички (favorite).

Дали пък няма предвид "коли", вместо ("само" една) кола?!? Или по-скоро става дума за новото направление "домашни батерии".

Той е последният от няколко туита на Мъск, като първите са за посещението му в Китай – на които има по 400-500 звездички – след което е супер обнадежден за развитието на нещата с Tesla там.

Мъск се е видял с китайския президент Xi и в друг туийт казва,

Китайският пазар е супер важен за всички и ето го Мъск на крака при китайското правителство. От горния туийт явно личи, че според него посещението му там е успешно, а дали Tesla ще започне да продава повече електромобили в Китай, предстои да видим.

Сега мрежата ще избухне от спекулации за новата продуктова линия, а поредният пикантен туийт може да повдигне цената на акциите на Tesla, която напоследък плува между $180 и $200 долара за парче.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Точно вчера се бях замислил за цената на акциите и реших да отворя. Останах изненадан, че толкова е паднала, но сега явно идват нови промени и интересни изненади

Илиян Звездоброев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

На страницата на nanoflowcell има подобна закачка на английски от по-ранна дата. На прав път сте.

Пламен
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения