Това видео беше цензурирано от YouTube и затова събира десетки милиони гледания извън него

Блог

Преди 5 години по улиците ме гледаха странно. Носех маска, както и синът ми, докато го возех с мъничкото Renault Twizy до СМГ. Двама души в това нещо? С маски? Виждах погледите пълни с недоумение и почуда, но ние имахме нужда от тези маски.

Twizy е малка кола без прозорци и въздухът минава свободно през нея. Но човек оценява трудно задушливите газове в трафика, ако не го заливат директно. Да се задавяме от тежки задушливи изпарения от стари коли беше постоянно преживяване и в един момент започнах да купувам маски с филтърчета, предназначени за колоездачи.

Сега аз гледам странно хората с маски по улуците, но не с недоумение, а с все по-нарастваща загриженост от страха в погледите, породен от несъществуващ враг.

В момента човечеството е подложено на уникална гавра, която има избора да приеме или да отхвърли. Разразилата се безпрецедентна "вирус" измама оркестрирана от хора като Бил Гейтс излезе извън всякакви граници, но в последните седмици човечеството започна да се сепва и в резултат се появиха множество важни материали изкарващи на бял свят цялата гнусотия.

Но цензурата също е безпрецедентна и идва от компаниите, които ни доставят нещата, облъчващи ни ежесекундно и при това супер лесно (като ние дори го желаем силно) - социалните медии като Facebook, видео платформите YouTube и Vimeo, чат системата Twitter и снимкаджийницата Instagram.

Всичко (или повечето), което е срещу официално обявените лъжи, се трие или цензурира.

Това се случи и с едно пълно с разкрития видео на небезизвестния Дейвид Айк, който от 30 години се занимава с разследвания. Видеото беше премахнато от YouTube малко след неговото излъчване през уикенда. И в резултат на тази грешка на YouTube (и впоследствие Facebook и Vimeo), то плъзна в много по-голям мащаб по планетата и вече е гледано от десетки милиони по цял свят.

Моля, прочети всичко надолу, за да се информираш. Можеш и първо да гледаш видеото. Ти избери.

Ето линк: https://www.davidicke.com/article/567418/david-icke-live-london-real-today-330pm-uk

И още много на https://www.davidicke.com както и на други сайтове, които ще намериш, стига да потърсиш.

Но хората вече за подготвени, запазват клиповете си и ги качват по сайтове, пращат ги по имейли и всякакъв друг възможен директен начин на други хора.

Измамата ковид е гавра. Несъществуващият (неизолиран по постулатите на Кох - и това е признато от официални органи стига да им четеш дългите документи) "вирус", масовото преправяне на смъртни актове и повсеместната карантина са неща, които вече лъснаха и милиони хора научават за тях.

През миналата седмица щатски сенатор (и лекар) обяви пред телевизия това, че здравното министерство на САЩ е изпратило документ от 7 страници с указания как да се съставят смъртни актове в условията на настоящата "пандемия". В САЩ и други държави за първа причина за смъртта на много хора се пише ковид, вместо съвсем очевидната реална причина за смъртта и вече има много здравни служители, които го потвърждават и негодуват.

Има дори фрапантен случай на човек блъснат от автобус, чийто роднини с ужас установяват, че в смъртния му акт като причина за смъртта е посочен ковид!!!

Тестовете за това "ковид" нещо са не просто неправомерни, те са незаконни. Защото са базирани на генетичен материал, извлечен от уж болни хора. Не са базирани на изолиран по 4-те задължителни стъпки в постулатите на Кох процедури. Само след преминаване на тези стъпки изолиран материал може да бъде определен като вирус и наречен така, включително с определено име.

Съответно, този генетичен материал може да бъде открит у огромна част от населението по цялата планета и тъй като тестовете са базирани на него, повсеместно да се слага официален ковид етикет.

И тук идва наред "спасителят" Гейтс. Човекът с компютрите. Но не били компютри, а вируси. Не. Момент. Не били компютри, а ваксини. Гейтс, чийто ваксини предизвикаха много смърт и увреждания в Индия и Африка. Гейтс, чиято фондация е вторият по големина спонсор на Световната здравна организация, след правителството на САЩ. От същата тази организация идват всички "официални" ковид информации. Пардон, манипулации.

След като систематично, в продължение на месеци, малък кръг от хора повишава неимоверно нивото на страх на цялото човечество, плашейки със зъл вирус убиец, целта е до такава степен да бъдем изплашени, че вместо после да се противим, в един момент да им се молим да ни сложат "спасителната" задължителна ваксина, с нано частици и с чипче в ръчичката. И в същото време да сме толкова настроени един срещу друг заради страха и безропотното подчинение от една страна и яростното осъзнато неподчинение от друга, че да позволим нещата да ескалират в още по-голяма степен.

А, междувременно, поздравления за шведите. Те не блокираха страната си.

Сега, докато хората са принудени да седят по домовете си, да напуснат работата си и да не могат да излязат дори на разходка в парка, се случва и още нещо против волята на човечеството. Учени от цял свят алармират с години за унищожителния ефект, който милиметровите вълни (особено при честота 60 гигахерца) може да имат върху нашите тела. И че трябва да се направят подробни изследвания на 5G технологията и нейното влияние върху хората. А именно, разбиването на телесните клетки и възможността за проникване на калций в тях, предизвикващ апоптоза, заради въпросните честоти. Но далеч не само това.

И точно в тези "тихи" времена, нашият приятел Елон Мъск, получил разрешението на властите, изстрелва на богато десетки хиляди нови сателити, които да покрият Земята отгоре и от чието излъчване няма да има къде да се скрием. Другата стъпка е монтирането на милиони малки антени в градовете и селата ни - навсякъде. За да имаме вездесъщата нова скорост, свързаност и мощ в комуникациите. Но електромагнитното излъчване има своите вредни ефекти върху човечеството, като започнем от испанския грип, предизвикатн от масовото монтиране на радари по онова време. Прочети, информирай се, ще намериш информация.

Но кой би бил против развитието на технологиите? Кой не иска по-бързо и по-качествено? Да, кой?

Който НЕ иска това да не му вреди!

Вече има много научни проучвания и доказателства за вредните ефекти на микровълните при определени честоти (в 5G технологията), при това още от 1965 г., но съвременният цинизъм стига дотам, че в Конгреса на САЩ на въпрос зададен към представител на телекомуникационната индустрия от сенатор, "Правили ли сте проучвания за ефекта на 5G технологията върху човешкото здраве?", отговорът е: Никакви!

5G е само едната част на нещата (има не малко вихрещи се в огромни мащаби измами) и в момента се правят всякакви опити за отвличане на вниманието на цялото човечеството от важните неща, на места чрез драконови и дори репресиращи мерки.

Както казва Айк - стани от гъза си, огледай се, информирай се - има откъде и имаш избор и възможност да го направиш. Изправи се срещу измамата и не позволявай да те манипулират чрез крещящи инсценирани гледки по телевизии, фалшифицирани бройки смътни случаи, изфабрикувани заплахи за здравето ти и за последствията от неподчинение.

Те се страхуват повече от теб. Знай го!

Хора в тази дискусия

Коментари (21)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

На властта й харесва послушанието на хората в затвореност и изолация.
Човечеството лесно се поддава на психози и лесно се управлява чрез панически внушения.
Шарани се ловят в мътна вода. Публични средства се източват в смутни времена.

Е-мо
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Затуй - непримиримост, ангажираност и активност.

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Първо искам да ви поздравя за изразената позиция на човек ценящ Свободата. Колкото и да не ми се иска да се занимавам с конспирации, не мога да не се съглася с това, че ковид-кризата е явна манипулация на човечеството, за да може с внушаване на страх и безпомощност пред някаква измислена заплаха, да накарат хората да приемат всякакви ограничения на правата им.
Колкото до вирусите - те не само, че не са страшни, но и са изключително необходими в процеса на еволюцията на видовете. В същността...

Първо искам да ви поздравя за изразената позиция на човек ценящ Свободата. Колкото и да не ми се иска да се занимавам с конспирации, не мога да не се съглася с това, че ковид-кризата е явна манипулация на човечеството, за да може с внушаване на страх и безпомощност пред някаква измислена заплаха, да накарат хората да приемат всякакви ограничения на правата им.
Колкото до вирусите - те не само, че не са страшни, но и са изключително необходими в процеса на еволюцията на видовете. В същността си на РНК модели, те са преносители на генетична информация. Информация за това къде един вид е еволюирал и постигнал полезна мутация. Свързвайки се с генетичния модел на всеки организъм, когото това касае, те се копират в неговия геном и го "ъпдейтват". По принцип повечето жизнеспособни организми понасят процеса с леки неразположения, които ни се внушават като болести, но те не са такива. И това е много добре известно на съвременната биологична наука.
За жалост човекът се изкушава да променя по свое усмотрение генетичния си код с вирусоподобни изкуствено създадени модели. И това най-често се използва под формата на оръжие. Тогава целта не е усъвършенстване на организмите, а тяхната деградация и унищожение.

Виж още
Д Х Х
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Всеки има право на мнение и винаги уважавам чуждото такова.
И пак си мисля, че малко сте позакъснели с 1 априлския материал...

Относно 5G - имам си вкъщи личен радиоинженер - съпругата ми, която ми обясни нещата като на дебил, отделно ми прати няколко материалчета, където също е обяснено много добре за какво става дума - разликите в честотите и обхвата с 4G, въздействието на "лъчението" и доста други тъности, които бг-мамите не могат да ги обяснят или да се обосноват срещу тях.

А за covid...

Всеки има право на мнение и винаги уважавам чуждото такова.
И пак си мисля, че малко сте позакъснели с 1 априлския материал...

Относно 5G - имам си вкъщи личен радиоинженер - съпругата ми, която ми обясни нещата като на дебил, отделно ми прати няколко материалчета, където също е обяснено много добре за какво става дума - разликите в честотите и обхвата с 4G, въздействието на "лъчението" и доста други тъности, които бг-мамите не могат да ги обяснят или да се обосноват срещу тях.

А за covid - познавам хора, които го преболедуваха, познавам хора, чиито близки семейни приятели бяха едни от първите преболедували - единият едвам прескочи трапа. На една партньорска организация, с която работим, шефът на хората, с които работя всеки ден, миналата седмица почина от вируса.
Ама пак де - всеки избира на какво да вярва. То илюминати, кемтрейлс, края на света, ама често хората, които вярват на тези конспирации, постват линкове във ФБ от най-смотаните медии от рода на "ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАПОЧНА" и други такива тъпотии, целящи да всяват страх и да настройват едни групи хора срещу други...

А ние просто трябва да си живеем живота и да се пазим на дистанция от другите за известно време...

То има и конспирации, че батериите на електричките излъчват специални вълни, дето те убиват при по-дълго ползване, ама ние връзваме ли им се?

Относно мерките - както винаги нашите управници блестят с гафове, ама поне хванаха нещата навреме и здравната система засега издържа, за разлика от други, уж много по-развити.

Виж още
Bobi
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

То илюминати, кемтрейлс, края на света, ама често хората, които вярват на тези конспирации, постват линкове във ФБ от най-смотаните медии от рода на "ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАПОЧНА" и други такива тъпотии, целящи да всяват страх и да настройват едни групи хора срещу други...


Точно, защото масата си мисли, че това са конспирации или магьосника от Оз така им казва и те вярват сляпо, защото никой не може да повярва как таква голяма лъжа ще мине.

Също както много хора вярват че 11 септември в...

То илюминати, кемтрейлс, края на света, ама често хората, които вярват на тези конспирации, постват линкове във ФБ от най-смотаните медии от рода на "ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАПОЧНА" и други такива тъпотии, целящи да всяват страх и да настройват едни групи хора срещу други...


Точно, защото масата си мисли, че това са конспирации или магьосника от Оз така им казва и те вярват сляпо, защото никой не може да повярва как таква голяма лъжа ще мине.

Също както много хора вярват че 11 септември в кулите се разбиха два самолета и всичко е дело на Бин Ладен .

Това не са тъпотии, а следствие от дългогодишно робство и манипулиране на човешкото съзнание, което в днешно време е принизено до още по-ниско ниво. Сега сигурно ще кажеш и че MK Ultra и Оperation Paperclip са конспирации.

Ако търсиш информация за 5G в BG mama със сигурност си сбъркал мястото, а това дето ти е показала жена ти вероятно е пуснато от тези, които в момента ни разиграват като пълни идиоти на глобално ниво.

Виж още
Стефан Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Правилният начин, поне доколкото аз го разбирам, е първо да се натрупа критично количество информация и след това да се пише по дадена тема. Това по повод закъснението.

Да се приема такъв материал за първоаприлски е притеснително. Днес няколко пъти чувам или виждам думата конспирация, като не ми изглежда да е от правилната страна на нещата. Обсъждаме тема, която определени хора искат да обсъждаме. Не обсъждаме важната тема.

Така се случи с мен, че близки хора са умирали насред опитите ми...

Правилният начин, поне доколкото аз го разбирам, е първо да се натрупа критично количество информация и след това да се пише по дадена тема. Това по повод закъснението.

Да се приема такъв материал за първоаприлски е притеснително. Днес няколко пъти чувам или виждам думата конспирация, като не ми изглежда да е от правилната страна на нещата. Обсъждаме тема, която определени хора искат да обсъждаме. Не обсъждаме важната тема.

Така се случи с мен, че близки хора са умирали насред опитите ми да ги спася. Това сякаш дава допълнителна доза уважение към човешкия живот. Смъртта на много хора, ковид етикирана или не, а и не е като да не съм виждал как протича това, което сега наричат коронавирус, се случва въпреки смешните човешки опити за инсинуации.

А когато те идват от официалните (медицински) органи, нещата не са "1 април". Подмяната на смъртни актове, надуване на ковид бройките с цел всяване на страх и колосални измами и всичко в това, което представлява истинската конспирация... ако не те кара да се бунтуваш и да протовистоиш, значи те оставя в защитната реакция на противокоментарите и бг-мамстването.

Обяснението на 5G технологията не е сложно. Обяснението защо, след като от години научната общност алармира зи настоява за тестове, тя се разпространява в условията на отвлечено внимание. Колкото до лъченията, ще ми се милиметровите вълни да не проникваха така лесно през кожата и "радио" обяснението да беше всичко, което ни е нужно.

Ето една миниатюрна част от направени изследвания по темата:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19667804

"These findings indicate that the three types of millimeter-wave antennas can cause thermal injuries of varying types and levels. The thermal effects induced by millimeter-waves can apparently penetrate below the surface of the eye."

Или пък, трябва ли да се притесняваме от падналите от небето хиляди птици в Холандия и бая полудял добитък в Германия при 5G тестове? Или не е важно.

Ако всичко е безопасно, защо има толкова предупреждения и протести и защо се прави тихомълком, докато няма как да се протестира явно?

Виж още
Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

С мерки за какво, са успели нашите управници (навреме)? Грип има и ще има всяка година. През миналата в Германия са починали от грин над 20,000 души (много повече отколкото през тази и в никакъв случай заради сегашните "мерки", без никакви щуротии, телевизионни гаври и всякакви други гнусотии имитиращи разпространението на ЗЛИЯ ВРАГ КОВИД, който дойде да ни помете.

Да се противопоставим на човека, който се възприе като главния ваксинатор на човечеството с призивите му за задължително...

С мерки за какво, са успели нашите управници (навреме)? Грип има и ще има всяка година. През миналата в Германия са починали от грин над 20,000 души (много повече отколкото през тази и в никакъв случай заради сегашните "мерки", без никакви щуротии, телевизионни гаври и всякакви други гнусотии имитиращи разпространението на ЗЛИЯ ВРАГ КОВИД, който дойде да ни помете.

Да се противопоставим на човека, който се възприе като главния ваксинатор на човечеството с призивите му за задължително ваксиниране (заразяване) - а именно Бил Гейтс. Не ме занимавайте с ТВ сериала ковид, моля.

Виж още
Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

В подкрепа на коментара на Д Х Х

https://www.youtube.com/watch?v=8kpVGIO5pj8

Georgi
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Хората в Германия вече излизат на протести , защото това е единственото нормално нещо, което може да се направи, когато някой ти отнема свободата насила чрез системно дезинофрмиране и лъжене на много високо ниво.

Последно редактиран Преди 4 години от Стефан Хаджистойков Стефан Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Почна да се разсмърдява работата на били бой

Стефан Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Е, това е несериозно обвинение. Интелигентните хора разбират нещата.

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Много странно, youtube трият клипове, вие триете коментари... каква е разликата?

Bobi
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Няма лошо да вярваш в каквото искаш, просто не използвай ecars.bg който четем защото се информираме за света на електромобилите за трибуна. Аз съм електроинженер и също смятам, че 5g вероятно ще има отражение на здравето като цяло, но такива глупости като тези от видеото са за смехотворни и не са за ecars.bg. Днес четох че 5g заразявало хората с COVID, да очакваме ли това да ви е следващия пост?

Emil Krasimirov
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Блогът сам по себе си е трибуна. Сега ситуацията е безпрецедентна и се налага трибуната да се използва.

След като си електроинженер и загрижен за ефектите от 5G, прави така, че да споделяш притесненията си с други хора, за да са информирани за вредното влияние на микровълтните при определени честоти. И на свой ред да се информират.

Така ще помогнеш много повече отколкото да квалифицираш неща като глупости и да четеш безУМбразия за инсинуацията ковид.

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Емил, ще ти кажа кой стана за смях. Станахме за смях всички в цял свят, че като послушни мулета носим маски и зяпаме какво ще ни кажат телевизорите, че да тичаме да се подчиним безропотно.

Ако не можеш да вникнеш в написаното, да си дадеш сметка, да се погледнеш в огледалото и да осъзнаеш, че те правят на глупак, на каква мисъл те навежда това за теб самия? И за много, много други хора?

Навежда ли те на някаква мисъл?

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Да критикуваш youtube че банва видеота и под същия пост да триеш коментарите, които не ти харесват е ЖАЛКО! Да поствате такива глупости от калибъра на Flat earth society - много се изложихте!

Emil Krasimirov
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари
Покажи още

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения