Покана към Клуб КарамЕЛци за участие в ЕКО РАЛИ с почивка на Боровец

Събития

В този блог: Екипаж... рали... електромобил... Боровец – предлагаме ти го като изживяване.

ЕКО РАЛИ БЪЛГАРИЯ (с електромобили) пак идва у нас, но този път е различно – тази година му даваме му технологично рамо с eCars зарядни станции собствено българско производство и като съорганизатор сме щастливи да поканим Клуб КарамЕЛци да участват в това странно и интересно състезание. Ние сме вътре, което си е повод отвсякъде да заформим клубарско състезание вътре в състезанието :)...

След анонса за еко ралито това вече е персонална покана за членове на Клуб КарамЕЛ. Каним всеки член на клуба да изпита каква е тръпката да караш така, че да минеш през определено място в точната секунда, но с всичките предизвикателства на градския трафик!

Като един дълъг уикенд в готин хотел със състезателно развлечение е – оформено в пакет, който включва право на участие в еко ралито, част от календара на FIA, както и хапване и нощувка в Клуб Хотел Янакиев на Боровец и после в Балкан (Шератон). Стартира на 28 юли пред пл. Ал. Батенберг – това е първият официален ден с церемониален старт. От предната нощ електромобите престояват там за зареждане с охрана. След което състезанието започва на 29 юли сутринта и завършва на следващия ден 30 юли. Можеш да участваш с личен електромобил (или ако си намериш от приятел, спонсор). Ето го подредено колко излиза за двама:

Такса за участие като екипаж (за двама) 150.00 лв

Обяд в Клуб Хотел Янакиев (за двама) 29 юли

60.00 лв
Вечеря в Клуб Хотел Янакиев (за двама) 29 юли 70.00 лв
Нощувка (двойна стая) в Хотел Клуб Янакиев (за двама) 29 юли 80.00 лв
Обяд в Хлуб Хотел Янакиев (за двама) 30 юли 60.00 лв
Обяд в София Хотел Балкан (Шератон) 30 юли 120.00 лв

Обща стойност на пакета за двама за цялото събитие

540.00 лв

Когато през 2013 се включихме в първото ЕКО РАЛИ нямахме идея в какво се пускаме. Бързо научихме, че комбинираният ни 40-годишен шофьорски стаж е поставен на изпитание, защото трябваше да караме супер внимателно и да разчитаме на скромната техника от... един айфон :).

Но ни ентусиазира много и сравнително бързо в движение се научихме да се справяме с правилата и да следим маркерите и времената. Трябваше ни все пак време да се окопитим и да разберем точно какво и как да правим, докато опитни екипажи от Италия и Испания си бяха изцяло в свои води. Ние просто се възползвахме от това, че познаваме местностите и терените.

Друго интересно е, че стюардите засичат зареденото количество електроенергия по етапи и съответно разхода на електромобилите. Това има значение за крайното класиране и е компонент за присъждане на точки. Има си още подробности, но да не го разтягаме толкова тук – за повече ни пиши на мейла по-долу.

Готино е, тръпка е, на Боровец е спокойно и приятно през лятото – става си един свеж дълъг уикенд за двама за прилични пари и точно затова си каним членовете на клуба да се пуснат в едно баш КарамЕЛско състезание. За пълния текст с правила (прочети ги на всяка цена, ако ще участваш) кликни тук.

За да се включиш пиши ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или звънни на +359 899 838931.

П.П.
Приятелски съвет: Трябва си добър хронометър и способност да се пресмята (ниската) средна скорост по маршрута.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума