Безплатен тест райд на електрически велосипеди DRAG на 20 октомври

Събития

В този блог: Свежо събитие организират нашите приятели от DRAG – тест на електро байкове – безплатен.

Датата е 20 октомври от 11:00, а мястото е хотел Хилтън в София. Очертава се готино време като за веломанска сбирка, остава само да се поразвъртят педалите.

Точното място на събитието е алеята отдясно на хотел Хилтън, от страната на ул. Астана, а возилата за тест са DRAG ION, Escape и MotivE. Може да се запишеш с лично съобщение до Фейсбук страницата на Drag Zone или на място!

Всички електрически модели велосипеди на DRAG са окомплектовани със Shimano STEPS системи за асистиращо задвижване. 250-ватовият електрическият двигател е разположен в областта на курбелите/средното движение и работи само когато е необходимо. С Shimano STEPS без усилие може да поддържате скорост до 25 км/ч дори при интензивно изкачване, а литиево-йонната батерия ще ви осигури часове каране преди следващото зареждане.

Поздравления за DRAG за организацията, която си дава възможност да пробваш новите електрически велосипеди на марката преди да влязат в продажба в началото на 2019 г. И както си подобава за тест събитие, можеш да си капарираш отсега определен модел с отстъпка – до 31 октомври DRGA дава 10% отстъпка от цената както в магазините на Drag Zone, така и в онлайн магазина със съобщение на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон 0884 07 39 16.

Ето отново за събитието:

Дата и час: 20 октомври 2018 г. от 11.00 до 17:00 часа

Място: Алеята в дясно на хотел Хилтън, от страната на ул. Астана.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Ще има ли и водни колела

Иван
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения