Tesla Model S подстрига E-Class (видео)

Електромобили

В този блог: Model S прелетял над E-Class и се забил в салон на Mercedes-Benz.

Не е истински полет и кацането не е красива гледка, но е една от онези случки с Tesla Model S от този тип, които понякога споделяме...

Първо и най-важно, няма фатално пострадали хора. Иначе, в последно време продажбите на Mercedes в луксозния сектор страдат за сметка на Tesla (поне осезаемо в щатите), но това е друга тема.

В тази случка, вчера Tesla Model S изглежда е прелетял известно разстояние на височина близо метър, минавайки през тавана на Mercedes E-Class преди да се забие в салона, пред който е била паркирана пострадалата кола. Ммм да...

Освен това, което се вижда на видеото, няма почти никаква информация за инцидента, освен мястото – Хертфорд, Англия (на 10 км северно от Лондон).

Явно катастрофиралият Model S някак е излязъл от пътя и скоростта ще да е била височка, за да се получи този резултат да прескочи храстите и да мине през тавана на друга кола.

Във видеото се вижда, че колата е прескочила прилично висок жив плет, но е дошла от сравнително къса отсечка и как точно е успяла да подскочи толкова не е ясно. Едно от възможните обяснения за голямата скорост е това, че Model S се изстрелва супер бързо дори от място и може да набере доста и за кратка отсечка от пътя.

Дали пък не е загатване за следващото след автономните коли – летящи :)))?

Самият "полет" го няма във видеото, но е картина от мястото на събитието:

От: Electrek


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари