Първо подробно видео ревю на VW ID.3

Електромобили

Сякаш стана цяла вечност откакто чакаме ID.3 да се появи на бял свят, но колата вече е налична за поръчка и вече има и първи по-подробен видео материал за нея.

VW все още има не малко работа по софтуерът на ID.3, но очевидно първата версия на колата ще бъде с редица липси по тази линия, и чак когато пуснат собствения си софтуер след две години ще видим нужните подобрения на този фронт.

Видео ревюто на Autogefühl показва колата обстойно отвътре и също така включва малко демонстрация в движение на магистрала и в градски условия. На този етап обаче критиките са повече от комплиментите.

В днешно време адски много компании започват да залитат прекалено много в преоткриването на колелото и това често води до ненужни промени на работещи модели, които повече пречат отколкото помагат.

Интериора на ID.3 определено си заслужава критиките и най-вече част от копчетата по дисплея и волана, както и тези на лявата врата за прозорците.

Някои неща наистина изглеждат доста неудобни и разсейващи за правене по време на шофиране. Версията с белият волан показана във видеото изглежда доста по-свежа, но тя естествено струва и повече.

Все още не е ясно кога най-евтината версия, която трябва да бъде с цена под €30,000, ще може бъде налична и  изначално ще се предлагат седем предварително конфигурирани версии на цени между €35,000 и €46,000.

Life, Style, Business, Family, Tech и Max са шест от седем модела, които са налични за поръчка от 20 юли. Те се базират на основния модел ID.3 Pro Performance, който има 150 кВт електромотор и обявен пробег от 420 км по WLTP стандарта.

Доставките на 1st Edition за направилите предварителна резервация трябва да започнат през септември, а тези на предварително конфигурираните версии с 58 кВтч батерия в началото на октомври.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари