А сега де, какво ще пише пред Model E?

Електромобили
В този блог: След Tesla Motors през август и Ford подаде документи за патентоване на Model E, през декември.

Тези Модел "обозначения" тръгват от Ford преди 100 години, но сега в Tesla Motors се сетиха първи да запазят името Model E. Затова си е изненада да разберем (от TechVehi), че на 3 декември Ford е внесла документи за запазване на търговски права върху "Model E" в американското патентно ведомство...

Но как е възможно това, след като за това обозначение вече е резервирано? Или в документите на Tesla има пропуск (може да са оформени по друг начин), или във Ford знаят нещо повече и имат някакъв скрит коз.

Защото не изглежда логично иначе да подават документи за същото име. Предвид че едва ли ще започнат отново да използват думата Модел като преди 100 години... Просто правят сечено ли? Заформя се битка за електромобила на народа ли? Сега можем само да гадаем.

Каквото и да е, ще се оглеждаме за реакция от Tesla Motors тези дни, въпреки че е Коледа и тя може да позакъснее, но едва ли ще остане тихо по повода...

Ако нещо имаш идея или инфо какво планират във Ford, казвай.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения