Tesla Model S с дискотечна боя

Електромобили
В този блог: С електролуминисцентна боя и малко ток електромобилът ти може да свети всякак.

Не че няма на какво друго да го демонстрират това, което виждаш на снимката, но Tesla Model S е точната колата за целта – на коя иначе ще й паснат така ефекти в стил електронна игра...

Готина кола е Model S, но голямата й "футуристика" е по-скоро отвътре, със 17-инчовия екран по средата. Отвън обаче не изпъква с някакви крещящо привличащи елементи... освен ако не й метнеш разни светкащи краски от електролуминисцентна боя.

Това е специална боя на компанията LumiLor, която може да "живне" като й се подава ток. Говорим за пренебрежимо малко напрежение, разбира се, да не се притесниш нещо откъм безопасност.

Ето как става: боядисват ти колата с някакви ленти или каквото си поръчаш, след което с натискане на един бутон те започват да светят. Натискаш пак и изчезват, все едно ги няма. Или пък им задаваш някакви танцови ефекти като на коледни лампички.

Направо не ни се мисли какви творения на авто-бояджийското изкуство ще започнат да се появяват по улиците, когато това чудо се разпространи (ще мине време, че май е скъпинко). Откъм реклама или показно ще е супер, но едва ли и в КАТ ще мислят така ;).

{vimeo}102641140{/vimeo}

 

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Много яко:)

vesi4
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения