Tesla лиши Model S от няколко цвята и 60 кВтч версията от втори мотор

Електромобили
В този блог: Не беше най-яркото зелено, но Tesla Model S загуби и него.

С увеличаване на производството  (и предизвикателствата) в Tesla Motors се налага да правят някои компромиси. Един такъв е ограничаване на цветовата гама на Model S. Сега големият електромобил остава само с няколко основни цвята за поръчка...

Това беше обявено от Елон Мъск по време на скорошния конферентен разговор за финансовите резултати на компанията в третото тримесечие на 2014 г. От схемата отпадат кафявото и зеленото, но по-голямата болка за някои хора е, че 60 кВтч версията, както и "обикновеният" 85 кВтч Model S няма да се предлагат с втори електромотор (D за Dual Motors).

Трябваше да вземем някои трудни решения за ограничаване версиите на Model S, което да ни улесни в увеличаваме на производството и управлението на логистиката. Спираме зелената и кафявата боя и въобще няма да правим 60 кВтч коли с два електромотора. Също така вече не приемаме поръчки за P85 (Performance). С два мотора ще е само P85D версията. Това са някои от стъпките, които предприемаме в посока рационализиране на производството.

  Елон Мъск

От ярките цветове сега в гамата остава само червеното, а дали Tesla ще продължи да изпълнява индивидуални поръчки като тези на снимките отдолу, в момента не можем да кажем. Не пречи да им се порадва човек, ако му допадат.

tesla_model_s_iarki_cvetove

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума