SiteGround България иновативно с шест нови двойни премиум индивидуални зарядни станции от eCars

Зарядни станции

Една от най-големите хостинг компании в света - основаната в България SiteGround - влезе с отскок в електрическата мобилност. За новите си офиси на Siteground на три етажа в новопостроена бизнес сграда в ж.к. София Парк eCars произведе и монтира 6 двойни индивидуално брандирани ИДА премиум зарядни станции за електромобили и плъгин хибриди.

SiteGround е една от първите компании в България направили такава инвестиция и сега разполага с най-много зарядни устройства - на шестте двойни зарядни станции могат да се зареждат 12 електромобила едновременно. Екипът на eCars благодари на SiteGround за това, че избра един български производител, посветен на качеството и направи такава солидна крачка в своето електромобилно развитие.

Компанията вече тества различни електромобили със съдействието на eCars, за да може поетапно да започне добавяне на електрички към своя автопарк. От опит знаем, че наличието на зарядни станции обикновено подтиква служителите много повече към сдобиване с електромобил, защото възможността за зареждане на работното място е ключова за спокойно и ефективно използване на електро кола.

Устройствата ще бъдат на разположение на служители и гости в сградата на Siteground и са безплатни за използване.

SiteGround е една от най-големите независими хостинг компании, с над 400 служители и разрастващ се екип. Компанията обработва над 1500 тикета, над 1000 телефонни обаждания и над 3000 чата ежедневно. SiteGround хоства над 2,000,000 домейна и броят им се увеличава с всеки изминал час.

Така ще се увеличават и зарядните станции и електромобилите на компанията в следващите месеци и години. Електрическата мобилност вече влиза в полезрението на все повече компании в България и ние пожелаваме на бизнеса да направи час по-скоро решителните крачки на SiteGround.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Е това е! Браво на SiteGround за избора и действието, да са им честити и полезни за много зареждания и поздравления на eCars за големия успех!

Влади Иванов
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари