МБАЛ Св. София с електромобил в автопарка и нови зарядни станции

Зарядни станции

Новото модерно крило на МБАЛ Св. София получи поредната модерна добавка – нови зарядни станции.

Ангажиментът и инвестицията от екипа на МБАЛ Св. София – производството, доставката и монтажа от eCars.

Всеки ден на път за производствената ни база минаваме покрай наскоро открития през тази година медицински център и ето след като преди време имахме възможност да предоставим електромобили за тест, сега реализацията е налице – Renault ZOE и две премиум зарядни станции eCars ИДА Лого.

Електромобилът е същия като на eCars, от поколението с 41 кВтч батерия, практичен с мощното си 22 кВт бордово зарядно работяга. С нашия сме навъртели близо 50,000 км за година в обиколки из цялата страна за монтажи на станции и дори в съседни Гърция и Сърбия.

За МБАЛ Св. София придобивката идва навреме за новия мед. център и е превозно средство, което ще намали оперативните разходи спрямо използвано подобно с ДВГ досега.

Екипът на дружеството подготвя и форум адресиращ замърсяването на въздуха, насочен към намиране на отговори и конкретни действия за подобряване качеството на въздуха, в който eCars определено ще се включи.

От екипа на eCars поздравления за този важен ход за навлизане в света на електрическата мобилност за МБАЛ Св. София, както и благодарности за екипа на болницата, който избра български производител за доставка на зарядни станции.

Сега устройствата са две ИДА Лого монтирани на ниво -1 в подземния паркинг и могат да се използват от посетители и пациенти, които идват с електромобил.

Съвсем скоро горе между настоящото и новото крило на МБАЛ Св. София ще се появи и още нещо свързано с електромобилите, но него ще обявим като му дойде времето малко по-натам тази есен.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари