Неделя, 17 Юли 2011 19:00

Електро велосипед без главини... но с много други неща

От
Уникален като дизайн и технология велосипед, бе разработен като прототип, революционен за вело-индустрията

Велосипедът е едно от екологичните транспортни средства, което помага за съхраняване на ограничените енергийни ресурси на нашата планета. Дизайнът на велосипед е виждал непрекъснати подобрения от 1817 г. и сега дизайнерите Едуард Ким и Бени Чемоли обединиха усилията си, за да развият проект за модерен, електрически 'зелен' байк, наречен INgSoc.

С безупречен дизайн, електрическият велосипед може да се използва за ежедневно пътуване до работата, както и за състезания. Силната рамка е изградена от въглеродни влакна и е с добра адаптивност. Продуктът изглежда надежден и обещаващ, и има способността да направи революция на велосипедния пазар.

Колелото разполага със слот, където да поставите мобилния си телефон, докато карате. Възможни са три различни режима на движение - захранване от батерия, педалиране с подпомагане от батерията и зареждане на батерията. Освен това, велосипедът с уникален дизайн няма главини на колелата си - за още по-модерна и специфична визия. Контролът на управлението и външният вид със сигурност правят INgSoc нестандартен и поразителен.

Може би, скоро все повече велосипеди ще изглеждат като INgSoc
Може би, скоро все повече велосипеди ще изглеждат като INgSoc

Ще е интересно да следим, дали подобни електро-велосипеди ще се представят масово на пазара, в скоро време?!

[От: Ecofriend; Tuvie]

Прочетено 4413 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 12:43
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.