Дали това няма да е новият Nissan LEAF?

Събития

В този блог: Nissan загатва за автономен електромобил преди Tokyo Motor Show 2015.

Колкото по-малко подробности има за нещо обикновено толкова по-любопитни сме и точно така се получава с нова електромобилна концепция, която Nissan обявява оскъдно в прес съобщение. Моделът ще бъде показан по време на предстоящото Tokyo Motor Show, а дотогава знаем само, че е "бъдеща визия за автомобилна интелигентност и електрифициране"...

Картинката е загадъчно интересна с тези светещи контури и ако V-образната част и "копчетата" на "решетката" светят в окончателния вариант вероятно ще изглежда много ефектно на пътя. Решетката е в кавички, защото с навлизането на електромобилите тази емблематична част от колите отпада все повече от дизайна и на нейно място ще има капаци за зарядните портове, пластични или леки метални панели, светещи елеленти или ще е просто част от капака.

Моделът изглежда като сравнително компактен, но с тези издути предни калници има спортна агресивна нотка. Отстрани се вижда едно Zero Emission надписче, което потвърждава електрическото задвижване, а с лека промяна в контраста и яркостта на картинката се вижда, че стоповете са остри и издадени, а задната част е къса.

Дали това ще е новият Nissan LEAF или идея на компанията за бъдещ автономен електромобил предстои да разберем от автосалона в Токио. Как мислиш, рано ли е за такъв дизайн на пътя през 2017 г. или си идва тъкмо навреме?

eCars.bg / Elektromobili.bg


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Мисля че е късно имам нисан лийф
И съм очарован от него за ежедневно ползване

калин
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения